Erdoğan'dan il teşkilatlarına 'seçim' talimatı: Durmak, dinlenmek yok

Erdoğan'dan il teşkilatlarına 'seçim' talimatı: Durmak, dinlenmek yok
'Hepsinin başını ezdiğimizi anlatın. Seçimlere kadar hiçbirimize durmak, dinlenmek yok.'

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 81 İl Teşkilatı ile video konferans yoluyla bayramlaştı.

Tarabya’daki Huber Köşkü’nde partisinin il başkanlarıyla görüşen AKP Genel Başkanı, burada dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Seçim çalışması yapar gibi konuşmasında AKP’li başkanlara halka, yaptıkları yaptırımları, TOKİ projelerini, ulaşımdaki ‘hizmetlerini’ ve askeri operasyonları anlatmaları talimatı veren Erdoğan, "Türkiye'ye ve Türk milletine hizmet yolculuğumuzda bir sonraki hesap verme vakti olan seçimlere kadar hiçbirimize durmak, dinlenmek yok" ifadelerini kullandı.

‘HEPSİNİN BAŞINI EZDİĞİMİZİ ANLATIN’

Güvenlik alanında yürüttükleri çalışmaları anlatan Erdoğan, "PKK, YPG'den DEAŞ'a ve FETÖ'ye kadar ülkemize saldırması için beslenip, büyütülen ne kadar örgüt varsa hepsinin başını ezdiğimizi anlatmalıyız. Aynı şekilde organize suç örgütlerine de göz açtırmadığımızı anlatmalıyız. Milli Savunma, İç İşleri ve Dış İşleri Bakanlıkları ile Milli İstihbarat Teşkilatımızın başını çektiği güvenlik kurumlarımız arasındaki koordinasyonu geliştirdiğimizi anlatmalıyız" talimatı verdi.

"Biz bunları her platformda her fırsatta her vesileyle anlatmalıyız. Hizmetten nasibini alamamış olanların, yerli ve milli her şeye düşmanlık sergileyerek ayakta kalma çabasını ise milletimizin takdirine bırakacağız" şeklinde konuşan AKP Genel Başkanı, bir dahaki seçimlere 3 yıl olduğunu söyledi, "Seçimlere kadar hiçbirimize durmak, dinlenmek yok" diye ekledi.

Önümüzde hem programlarımızı uygulamak hem milletimizle gönül bağımızı güçlendirmek için 3 yıllık bir vakit var. Hep birlikte, hasbi bir şekilde, buraya dikkat edin hesabi değil, hasbi bir şekilde çalıştığımız ve elimizden gelen çabayı gösterdiğimizde, milletimizin desteğinin yanımızda olacağından şüphem asla yoktur. Türkiye'ye ve Türk milletine hizmet yolculuğumuzda bir sonraki hesap verme vakti olan seçimlere kadar hiçbirimize durmak, dinlenmek yok."

‘CHP ZİHNİYETİNİ SİZE GEÇEN TOPLANTIDA ANLATMIŞTIM’

AA'nın aktardığına göre Erdoğan konuşmasında AKP’lilere şunları söyledi:

"Tek parti devrinden bugüne bir arpa boyu yol kat edememiş CHP zihniyetinin eserleriyle değil, milletimizin değerleriyle saldırılara geçmesi boşuna değildir. Geçtiğimiz cuma günü sizlerle telekonferansla yaptığımız toplantıda, CHP'nin gerçek yüzünü bir kez daha sergileme imkanı bulmuştum. AK Parti'nin demokraside ve ekonomide ülkemize kazandırdıklarını bıkmadan, usanmadan, üşenmeden tekrar, tekrar anlatmalıyız."

‘SEÇİME KADAR DURMAK DİNLENMEK YOK’

"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni ve bu sistemin ülkemize katkılarını hazmedemeyenlerin insanımızı zehirlemesine izin vermeyeceğiz. 2023 seçimlerine kadar diğer faaliyetlerimizin yanı sıra bu hususta da yoğun gayret içinde olmalıyız. Önümüzde hem programlarımızı uygulamak hem milletimizle gönül bağımızı güçlendirmek için 3 yıllık bir vakit var. Hep birlikte, hasbi bir şekilde, buraya dikkat edin hesabi değil, hasbi bir şekilde çalıştığımız ve elimizden gelen çabayı gösterdiğimizde, milletimizin desteğinin yanımızda olacağından şüphem asla yoktur. Türkiye'ye ve Türk milletine hizmet yolculuğumuzda bir sonraki hesap verme vakti olan seçimlere kadar hiçbirimize durmak, dinlenmek yok."

Öne Çıkanlar