Erdoğan'ın 'fiyatlar uygun' dediği Tarım Kredi'de ayçiçek yağı alımına sınır

Erdoğan'ın 'fiyatlar uygun' dediği Tarım Kredi'de ayçiçek yağı alımına sınır
Erdoğan'ın alışveriş yaparken ucuz bulduğu Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde yağ alımına sınır getirildi, CHP'li Özkoç fotoğrafı, 'Ülkeyi ne hallere düşürdüler' diyerek paylaştı.

ARTI GERÇEK - Geçim sıkıntısı çeken vatandaş, gıda fiyatlarına gelen zamlarla zor zamanlar geçiriyor. Mutfakların olmazsa olmazı ayçiçek yağlarının fiyatları vatandaşın belini büküyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da ucuz bulduğu Tarım Kredi ayçiçek yağı fiyatları ile şaşırttı. Ayçiçek yağı fiyatları günden güne zamlanırken ucuz olduğu söylenen Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde ayçiçek yağı fiyatları diğer marketleri geride bıraktı.

Yağ fiyatlarına zam yapılmasının ardından 84,9 TL'ye satıldığı belirtilen Tarım Kredi Market'te ayçiçek yağı satışının bir adetle sınırlandırıldığı iddia edildi. 

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç da, bu duruma tepki göstererek, Twitter'dan paylaştığı mesajında, "Ülkeyi ne hallere düşürdüler... Erdoğan’ın "Ucuz" bulduğu Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi’ne ait markette sıvı yağ satışını kısıtlıyorlar" dedi.

Sosyal medyada yer alan bir fotoğrafta ayçiçek yağı satışı yapan Tarım Kredi Market’in bir şubesinde raflara, "Değerli müşterimiz sıvı yağ alım çeşitlerimiz bir adetle sınırlıdır. Anlayışınız için teşekkür ederiz" uyarısı asıldığı görüldü. 

A101’de 5 litrelik Vera Ayçiçek yağı fiyatı son zamla beraber 82,00 TL’den satılırken, ‘enflasyon’ ile mücadele edeceği savunulan Tarım Kredi 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatı 84,90 TL’ye satılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar