Erdoğan: Sapkın görüşleri, fıtrata aykırı hayat biçimlerini örnek almayın

Erdoğan: Sapkın görüşleri, fıtrata aykırı hayat biçimlerini örnek almayın
AKP Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu da hedef aldı: ‘Hayatın korkuyla geçmiş, korkaksın, bitiksin.’

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen AKP Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi'nde konuştu.

''Gençlik kollarımız şu anda Türk siyasi partilerde üye kaydı noktasında bir numaradır'' diyen Erdoğan, "Topunu getirin bizim gençlerimiz kadar değiller. Eğer yaş konusu olmamış olsa sayı 1 milyonda kalmaz. Şu anda sayı yaştan dolayı 1 milyonda kalıyor. Hanımlarda 5,5 milyon. Hanımlarda da zaten hepsi arkadan nal topluyor. Toplamda 11,5 milyonu aşan üye kaydına sahibiz" ifadelerini kullandı.

15 Temmuz darbe gecesini hatırlatarak, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Erdoğan, şunları söyledi:

"Bu kardeşiniz havalimanına indiğinde orada birileri vardı. O birisi tankların arasından oradan kaçıp Bakırköy Belediyesi'ne sığındı. 'Haberim olsaydı beklerdim' dedi. Hayatın korkuyla geçmiş, korkaksın, bitiksin. Senin öyle bir derdin yok. Bu işler korkakların, bitiklerin işi değil. Bu yürek ister, yürek. Sandalda kürek değil, yürek ister, yürek. Hamdolsun bu tarihi mücadeleyi biz başarıya ulaştırdık."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere "Kendi marjinal ideolojilerini, sapkın görüşlerini, fıtrata aykırı hayat biçimlerini çağdaşlık kisvesiyle pazarlamaya çalışanları göreceksiniz, sakın örnek almayın" diye seslendi.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar