'Erdoğan sevdalısı' Rizeli yönetici, gökkuşağı renklerine anlam yükleyip Fındıklı halkına hakaret etti

'Erdoğan sevdalısı' Rizeli yönetici, gökkuşağı renklerine anlam yükleyip Fındıklı halkına hakaret etti
İstanbul Rize Dernekeleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Kemal Ermiş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Fındıklı halkına cinsiyetçi ifadelerle hakaret etti.

Gençağa KARAFAZLI


ARTI GERÇEK - Fındıklı Belediyesi, her hafta başı özel sosyal medya sayfasından Fındıklı halkına merhaba diyerek çeşitli paylaşımlarda bulunuyor.

Fındıklı Belediyesi bu hafta sosyal medya sayfasından Fındıklı vadilerinin renklendiren gökkuşağını fotoğraflayarak, 'günaydın özgür, onurlu ,keyifli bir gün dileriz' mesajıyla paylaşımda bulundu.

GÖKKUŞAĞI RENKLERİNE ANLAM YÜKLEDİ VE CİNSİYETÇİ HAKARET ETTİ

Fındıklı Belediyesi'nin bu paylaşımı yurttaşlar tarafından beğenilirken yine Fındıklı'lı olduğu öğrenilen, İstanbul Rize Dernekleri Federasyonu (RİDEF) Genel Başkan Yardımcısı, Medya Tanıtım, İletişim Başkanı Kemal Ermiş'in cinsiyetçi ifadelerle dile getirdiği tepkisine neden oldu.

Paylaşımından gökkuşağı renklerinden çeşitli anlamlar çıkaran RİDEF Genel Başkan Yardımcısı Kemal Ermiş,
sosyal medya sayfasından Fındıklı Belediyesi paylaşımına yönelik;  "Bu kadar i....bir arada olduğu ilçe görmedim" diyerek fındıklı halkına cinsiyetçi ifadelerle hakaret ettii

Yaptığı hakarete gelen tepkiler sonrası paylaşımını kaldıran Ermiş, bu paylaşımın yerine bu kez, 'LGBTİ'ye destek verdiği için Fındıklı Belediyesini kınıyorum' paylaşımında bulundu.

Ardından Facebook sayfasının profil fotoğrafını AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile beraber olduğu fotoğrafını koyan Kemal Ermiş, sayfasında, Fatih Tezcan'ın yazdığı, 'Ey vatansever Türk Milleti, çocuklarınızı ve gençlerinizi sapkın CHP zihniyetinden uzak tutun! Hem PKK yanlısı hem LGBT yalakası hem DHKPC savunucusu hem FETÖ tetikçisi hem Darbe Kaos İş Savaş fitnecisi bir büyük dönekliğin merkez üssüdür CHP!' paylaşımları yaptı.

RİDEF GENEL BAŞKAN ALBAYARAK, 'KINIYORUM GEREĞİNİ YAPACAĞIZ' AÇIKLAMASI YAPTI

RİDEF Genel Başkan Yardımcısı Kemal Ermiş'in cinsiyatçi hakaretlerinin ardından İstanbul RİDEF Genel Başkanı Recep Albayrak, yaşananlara ilişkin yönelttiğimiz soruya, "Böyle bir durumu asla tasvip etmiyoruz. Ben Fındıklı'dan dolayısıyla tüm Rizeli hemşerilerimden özür diliyorum. Çok üzüldüm olamaz böyle bir şey. Ben kendisiylede konusacağım gereğini yapacağız" ifadeleriyle  yardımcısı Kemal Ermiş'in paylaşımlarına tepki gösterdi.

BİR AYDAN BERİ MHP, İYİ PARTİ VE AKP SALDIRILARI VAR

Yaklaşık bir aydan beri Fındıklı Belediyesi ve Başkan Ercüment Şahin Çervatoğlu ile Fındıklı Belediyesi Kadın Korosu üyelerine yönelik MHP, İYİ Parti ve AKP İlçe Başkanları tarafından provokatif saldırı ve tehtitler yapılıyordu.
Yaşanan bu gelişmelerin ardından İçişleri Bakanlığı, 4 gün önce 2 müfettiş göndererek Fındıklı Belediyesi ve Başkan Çervatoğlu hakkında inceleme başlatmıştı.

Öne Çıkanlar