Çok sayıda kişiyi tehdit eden ismin, Erdoğan ve Soylu ile fotoğrafları çıktı

Çok sayıda kişiyi tehdit eden ismin, Erdoğan ve Soylu ile fotoğrafları çıktı
Erdoğan ve Süleyman Soylu ile görüntülenen Mustafa Aydın’ın çok sayıda kişiyi tehdit ettiği, tartıştığı kişilerin çalıştığı şirketleri arayarak işlerine son verilmesini istediği öğrenildi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte fotoğrafları olan Mustafa Aydın, sosyal medya platformlarının sohbet odalarında tartıştığı kişileri tehdit ettiği ortaya çıktı. Bu kişileri ‘FETÖ’cü' olmakla suçlayan Aydın’ın, söz konusu kişilerin işlerinden kovulmaları için de çalıştıkları firmaların patronlarını aradığı öğrenildi.

Duvar’dan Ferhat Yaşar’ın haberine göre Mustafa Aydın özellikle Clubhouse’daki sohbet odalarında tartıştığı üyelerin telefon bilgilerine ulaşarak, bu kişilere küfürlü mesajlar göndererek hakaretler ettiği, söz konusu kişilerin kendisinden özür dilemesini ve sosyal medya hesaplarını silmesini istediği kaydedildi. Aydın, taleplerine yanıt alamayınca, tartıştığı kişilerin iş yerlerini arayarak işlerinden olmasına neden olduğu belirlendi.

PATRONUNU ARAYINCA İSTİFA ETMEK ZORUNDA KALDI

Bir sohbet odasında Doğuş Yavuz isimli biriyle tartışan Mustafa Aydın’ın Yavuz’un telefon numarasına ulaştıktan sonra küfrederek tehdit ettiği, daha sonra da Yavuz’un çalıştığı gümrük şirketini arayarak ‘FETÖ'cü' olduğunu iddia ettiği, kendisinden özür dilemesini ve sosyal medya hesaplarının silmesini istediği belirtildi. Bunun üzerine patronu Doğuş Yavuz'dan, Aydın’dan özür dilemesini, sosyal medya hesaplarını silmesini ve şirkete savunma vermesini istediği belirlendi. Bunu kabul etmeyen Yavuz’un ise çalıştığı şirketten istifa ettiği öğrenildi.

ADRESLERİ YAZILARAK HEDEF GÖSTERİLİYOR

Öte yandan YouTube’da Mustafa Aydın’a ait olduğu öne sürülen ‘Clubhouse Terör Kampı’ adlı kanalda, Aydın ile tartışan kişilerin isim ve adreslerinin yazılarak hedef gösterildiği iddia edildi. Konuyla ilgili ulaşılan Mustafa Aydın, kendisinin de tehdit edildiğini ileri sürerek konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu söyledi. Aydın, ‘Clubhouse Terör Kampı’ adıyla açılan kanal için ise "Terör kampı terör örgütü mensuplarına aittir" savunmasını yaptı.

Doğuş Yavuz’un çalıştığı gümrük şirketinin sahibi ise siyasetle işi olmadığını, konuyla ilgili konuşmak istemediğini belirtti.

Öne Çıkanlar