Erdoğan 'yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz' dedi: 'IBAN geliyor'

Erdoğan 'yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz' dedi: 'IBAN geliyor'
Erdoğan'ın AKP İl Teşkilatı ile görüşmesinde 'yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz' açıklamasını, CHP'li eski vekil Eren Erdem 'IBAN is coming (IBAN geliyor)' yorumunu yaptı.

Ramazan Bayramı vesilesiyle partisinin İstanbul İl Teşkilatı ile video konferans görüşmesi yapan AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Yarından tezi yok, yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz" dedi. Erdoğan’ın bu açıklamasını CHP’li eski Milletvekili Eren Erdem "IBAN is coming" ifadeleriyle yorumladı.

AKP’nin, Türkiye'nin son 18 yılının mimarı olmasının yanında geleceğinin de umudu olduğunu savunan Erdoğan,  "Unutmayınız, siyasete girmekle talip olduğumuz tek şey, milletimizin hizmetkarlığıdır" ifadelerini kullandı.

"Konumunu yanlış değerlendirip millete hizmet etmek yerine tahakküme, tepeden bakmaya, kayıtsız davranmaya, azarlamaya kalkan hiç kimsenin bu çatının altında yeri yoktur. Diğer partilerde bu tarz siyaset yapan ziyadesiyle kişi vardır. Milletimizin de onları nerede tuttuğu ortadadır" diyen ardından şunu söyledi: "Bunun için hemen yarından tezi yok yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz. Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde telefonla ulaşarak, çarşambadan itibaren de bizzat sahaya inerek, milletimize gidecek, kendimizi anlatacak, onun da derdini dinleyeceğiz."

"IBAN İS COMİNG (IBAN GELİYOR)"

Geçtiğimiz aylarda corona krizi sonrası yeterli destek verilemeyen, yoksulluk ve işsizlik kıskasınca mücadele eden yurttaşlara "Biz bize yeteriz" adı altında kampanyasıyla IBAN numarası vererek para toplatan Erdoğan, bu adımı nedeniyle yoğun şekilde eleştirilmişti.

Erdoğan’ın bu sefer de seferberlik ilan edeceğini söylemesine Erdoğan'a, CHP'li eski vekil Eren Erdem sosyal medya hesabından daha önceki para toplanan kampanyasına gönderme yaparak "IBAN is coming (IBAN geliyor)" yorumunu yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar