Erkan Oğur'dan İbrahim Kalın'a övgü: Çok güzel, böyle şeyler söyleyin

Erkan Oğur'dan İbrahim Kalın'a övgü: Çok güzel, böyle şeyler söyleyin
Tartışmaların odağındaki isim Erkan Oğur'un İbrahim Kalın'ın sosyal medya hesabından paylaşılan görüntüleri ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın söylediği bir türküye sanatçı Erkan Oğur'un eşlik etmesi ve türkünün düzenlemesini yapmasının ardından başlayan tartışmalar sürüyor. Son olarak, Kalın'ın türkü söylediği bir ortamda Oğur'un "Çok güzel, bence böyle şeyler söyleyin" dediği görüntüler basına yansıdı.

Sanatçı Erkan Oğur'un Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın projesinde yer alması eleştirilere neden oldu. Tepkilerin ardından Oğur, projede yer almasının hata olduğunu ve 'öylesine bir stüdyo işi' olduğunu söylemişti. Oğur'a yanıt veren Kalın, birlikte susma kararı aldıklarını ve söz konusu açıklamalara üzüldüğünü belirtmişti.

Projeye ilişkin tartışmalar sürerken basına yansıyan bir videoda Oğur'un Kalın'la aynı ortamda olduğu ve Kalın'ın bağlama çaldığı anlara "Çok güzel" dediği görüldü.

'ÇOK GÜZEL, BÖYLE ŞEYLER SÖYLEYİN'

Indepented Türkçe'nin haberine göre; İbrahim Kalın'ın geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yayınladığı görüntülerde Oğur ile aynı ortamda olduğu görülüyor. Başka müzisyenlerin de bulunduğu video kaydında Kalın'ı dinleyen Oğur, "Çok güzel, bence böyle şeyler söyleyin" ifadelerini kullanıyor.  Kalın, bu anları Oğur'un dilinden dökülen ''Çok güzel'' ifadesiyle paylaşıyor.

Öne Çıkanlar