Çoban Ateşi Hareketi'nden Kılıçdaroğlu'na 'erken seçim' tepkisi: Siz ne işe yararsınız?

Çoban Ateşi Hareketi'nden Kılıçdaroğlu'na 'erken seçim' tepkisi: Siz ne işe yararsınız?
Erken seçime karşı çıkan Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren eski bakan Rıfat Serdaroğlu, 'Siz ne işe yararsınız? Bozana 4 yıl daha boz demeye mi?' diye seslendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Ülkede kriz varken, seçim istemek doğru değil" açıklamasını Twitter'dan paylaştığı mesajla eleştiren eski Sağlık ve Devlet Bakanı Rıfat Serdaroğlu'na yanıt CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç'tan geldi.

 


CHP'Lİ KOÇ: BIRAKIN YARATTIKLARI SİYASET BATAKLIĞINDA KENDİLERİNİ TÜKETSİNLER'

KIlıçdaroğlu'nun tavrının doğru olduğunu belirten CHP'li Koç, "Bırakın yarattıkları siyaset bataklığında kendilerini tüketsinler" dedi:

"Size saygım sonsuz sayın Bakanım. Ama bu eleştirinizde haksızsınız. Kemal Bey’in tavrı doğru. Siz deneyimli ve cesur bir siyaset insanısınız. Bırakın yarattıkları siyaset bataklığında kendilerini tüketsinler." diyen CHP'li Koç,

 


SERDAROĞLU KILIÇDAROĞLU'NA 'SİZ NE İŞE YARARSINIZ' DİYE SORDU

Eski Sağlık ve Devlet Bakanlarından Rıfat Serdaroğlu, bunun üzerine iki tweet daha paylaştı.

İkinci paylaşımında hukuk devletini, laik cumhuriyeti, Atatürk Milliyetçiliğini ve ülke bütünlüğünü kim bozdu?" diye soran Serdaroğlu kendi sorusuna 'AKP' yanıtı verdi. Ardında da CHP'ye "Siz ne işe yararsınız?" diye seslendi:

"Hukuk devletini, laik cumhuriyeti, Atatürk milliyetçiliğini, ülke bütünlüğünü kim bozdu? AKP. 4 Milyon Suriyeli daha ister misiniz? Ya Kürt devletinin ikinci parçasının kurulmasını? Yine de seçim istemiyor musunuz? Siz ne işe yararsınız?"

 

 

"FETÖ'den önce" adlı kitabıyla AKP'ye yönelik eleştirilerini kaleme alan ve yeni bir parti kuracağı iddialarıyla gündeme gelen Rıfat Serdaroğlu, son paylaşımında KIlıçdaroğlu'na ve CHP'ye eleştirilerini sürdürdü.

 

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na "Madem AKP 4 yıl daha kalsın diyorsunuz? Adalet-Hak-Hukuk yürüyüşünü neden yaptınız?" diye soran Serdaroğlu, "Cumhuriyetin en önemli kurumlarından olan CHP'yi ne hale getirdiğinizin farkında mısınız? Türk Milleti böyle muhalefet partileri istemiyor. Çoban Ateşi Hareketi..." dedi.

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar