Eşini bıçaklayarak öldüren saldırgan, daireyi de ateşe verdi

Eşini bıçaklayarak öldüren saldırgan, daireyi de ateşe verdi
Öldürülen kadının, eşi tarafından tehdit edildiği ve şiddet gördüğü, daha önce de koruma kararı aldırdığı öğrenildi.

Bursa'da tartıştığı eşi Hibetullah el Muhammed el Nasır'ı (33) vücudunun birçok yerinden bıçaklayarak öldüren Muhammed R. (33) daha sonra kaldığı daireyi yaktı. Saldırgan erkek gözaltına alınırken, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

DHA’nın haberine göre saat 04.00 sıralarında Yıldırım ilçesine bağlı Hacıseyfettin Mahallesi’nde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Suriye vatandaşı Muhammed R., eşi Hibetullah el Muhammed el Nasır ile tartışmaya başladı. Aralarındaki tartışmanın büyümesi üzerine Muhammed R. mutfaktan aldığı bıçakla eşini vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü. Bu sırada mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerini gören Muhammed R., dairesini ateşe verdikten sonra elindeki bıçağı alarak binanın kapısına çıktı. Sağlık ekiplerinin içeri girmesini engelleyen saldırgan, polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri de yangını söndürdü. İçeri giren sağlık ekipleri Hibetullah el Muhammed el Nasır'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Çiftin yaşları 3 ile 11 arasında değişen 6 çocuğu olduğu öğrenildi. Hibetullah el Muhammed el Nasır'ın eşi tarafından tehdit edildiği ve şiddet gördüğü, eşi Muhammed R. hakkında koruma kararı aldırdığı ancak daha sonra tekrar barışarak birlikte yaşadığı öğrenildi.

Hibetullah el Muhammed el Nasır'ın cesedi, Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Kadın cinayetiyle ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar