104 yerinden bıçaklanan Aysel Perkgün: Tehdit ediyorlar, pencereye bile çıkamıyorum

104 yerinden bıçaklanan Aysel Perkgün: Tehdit ediyorlar, pencereye bile çıkamıyorum
Feyzi Duran tarafından 104 yerinden bıçaklanan Perkgün, 'Bugüne kadar insanca yaşamadım. Bugünden sonra insanca yaşamak istiyorum. Karşı taraftan çok korkuyorum' dedi.

İzmir'in Buca ilçesinde uyuşturucu madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Feyzi Duran, birlikte yaşadığı sırada Aysel Perkgün'ü 1 yaşındaki çocuğunun yanında dövüp, başında içki şişesi kırdı, ardından banyoya kilitleyerek defalarca bıçakladı.

Aysel Perkgün'ün çığlıklarını duyan komşuları, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine adrese ekipler sevk edildi. Aldığı 8'i ölümcül, 104 bıçak darbesiyle ağır yaralanan Perkgün, hastaneye kaldırılıp, tedaviye alındı, Feyzi Duran ise tutuklandı.

Hayati tehlikeyi atlatan ve sağlık durumu iyiye giden Aysel Perkgün ve ailesi, olayın ardından bir süre Duran ailesinde kalan 1 yaşındaki oğlu A.D.'yi de geri aldı.

DURAN'IN YAKINLARINDAN ÖLÜM TEHDİDİ ALIYOR

Yaşadığı kabus dolu günlerin ardından ailesiyle birlikte yaşamaya başlayan Aysel Perkgün, bu kez de Duran'ın yakınları tarafından tehdit edildiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Perkgün, yaşadığı evin önüne gelen Duran'ın yakınlarından 'ölüm' tehdidi aldığını ileri sürdü. Sosyal medyadan da tehdit mesajları aldığını söyleyen Perkgün, şunları söyledi:

'BUGÜNE KADAR İNSANCA YAŞAMADIM'

"Her sabah uyanıp aynaya baktığımda yüzümdeki izleri görüyorum. Yetmiyormuş gibi şimdi de böyle baskı ve şiddet görüyorum. Bugüne kadar insanca yaşamadım. Bugünden sonra insanca yaşamak istiyorum. Karşı taraftan çok korkuyorum. Hem beni hem de ailemi ölümle tehdit ediyorlar. Hiçbir şey olmamış gibi gidip o evde yaşamamı istiyorlardı. Ben devletime sığındım. Şimdi ise beni öldürmek istiyorlar. 'O cezaevinde sen de yaşama' düşüncesindeler. Ben ise adalet istiyorum. Çocuğumla beraber hak ettiğim hayatı yaşamak istiyorum. Ölmek istemiyorum. Sokağa çıkamıyorum. Dış kapının önüne, pencereye dahi çıkamıyorum. Sürekli sokaktan geçiyorlar, ses çıkarıyorlar."

Aysel Perkgün'ün avukatı Abdi Yaşar ise, "Her gün sosyal medyadan müvekkilim ve ailesini tehdit edici, küçük düşürücü söylemlerde bulunuyorlar. Perkgün'ü korkutmak, sindirmek bu davadan vazgeçirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Biz yapılan tehditler sonucu cani kocanın kardeşi ve yeğeni hakkında 'tehdit, suç ve suçluyu övme' hakkında suç duyurusunda bulunduk" diye konuştu. (DHA)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar