Eski kayyım, belediyenin borç bilgilendirme pankartını indirtti

Eski kayyım, belediyenin borç bilgilendirme pankartını indirtti
Bulanık Belediyesine asılan borç bilgilendirme pankartı, belediyenin eski kayyımı Kaymakam Hacı Arslan Uzan'ın talimatıyla indirildi.

Muş'un Bulanık ilçesi belediyesine asılan borç bilgilendirme pankartı, 31 Mart seçimleri öncesi belediyede kayyım olarak görev yapan Kaymakam Hacı Arslan Uzan'ın talimatıyla polisler tarafından indirildi. Pankartta Bulanık Belediyesi Eş Başkanlarının, belediyeyi 172 milyon 498 bin 772 TL borçla devraldıkları aktarılıyordu.

Mezopotamya Ajansı'nın aktardığı habere göre Bulanık Belediyesi’ne dün asılan borç bilgilendirme pankartı, 31 Mart öncesi kayyım olarak görev Kaymakam Hacı Arslan Uzan'ın talimatıyla polis tarafından indirildi.

 

 

Pankartın indirilmesi üzerine belediye yönetimi şu tutatanağı hazırladı:

"Bulanık Belediyesi Başkanlığı binasına 02.05.2019 tarihinde asılmış olan belediyeye ait borç listesi yasa dışı olduğu gerekçeyle Bulanık Kaymakamlığının talimatıyla Bulanık İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 02.05.2019 tarihinde saat 17.35'te sökülerek yerinden aldırılmıştır."

Bulanık Belediyesi Eş Başkanları Eylem Saruca ve Adnan Topçu, belediyeyi 172 milyon 498 bin 772 TL borçla devraldıklarını açıklamıştı.

BAKAN SÜLEYMAN SOYLU "BAŞARI BELGESİ" VERMİŞTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, belediyeyi 172 milyon 498 bin 772 TL borçla devreden Kaymakam Hacı Arslan Uzan'a kayyum olarak yürüttüğü faaliyetler nedeniyle 'başarı belgesi' vermişti.

 

 

Belgede "İlçenizde Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili olarak görev yaptığınız tarihten itibaren mahalli müşterek hizmetlerin yürütülmesi, sosyal-kültürel kalkınma ve altyapı hizmetlerinin vatandaşlarımıza ulaştırılması yoluyla milletimizin birlik ve beraberliğine, refah ve huzuruna yapmış olduğunuz katkılar ile terörizmle mücadelede göstermiş olduğunuz üstün gayret ve hizmetlerinizden dolayı sizi başarı belgesi ile ödüllendiriyor, başarılarınızın artarak devamını diliyorum" ifadeleri yer alıyordu. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar