Eskişehir'de uygun fiyatlı 'Halk Pide' kuyrukları oluştu

Eskişehir'de uygun fiyatlı 'Halk Pide' kuyrukları oluştu
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek'in Ramazan dolayısıyla başlattığı 'Halk Pide' satışı yurttaşlar tarafında yoğun rağbet gördü, uzun kuyruklar oluştu.

Eskişehir’de bir belediye hizmeti olan ‘Halk Pide’, uygun fiyatı ile yurttaşlardan ilgi gördü.  Pide satışıyla birlikte Halk Ekmek büfelerinin önünde uzun kuyruklar oluştu.

Artan maliyetlere rağmen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek, 2 lira 50 kuruşluk fiyatıyla uygun fiyatlı pidesini 53 büfede Eskişehirlilere ulaştırıyor.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek tesislerinde, hijyenik ortamda üretilen pideler, Ramazan’ın ilk gününde öğle saatlerinden itibaren satışa çıkarken, büfeler önünde uzun kuyruklar oluştu.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 53 büfeden Halk Pide'nin binlerce vatandaşa ulaştığını aktararak, Ramazan boyunca haftanın 6 günü sağlıklı ve lezzetli pideyi vatandaşlarla buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.

'TÜM ŞARTLARIMIZI ZORLAYARAK TEMEL BESİN MADDEMİZ EKMEK VE ÜRÜNLERİNİ EN UYGUN FİYATLA SOFRALARA ULAŞTIRMANIN GAYRETİ İÇİNDEYİZ'

Büyükerşen, "Ülke olarak çok ciddi bir ekonomik krizin tam ortasındayız. Sabit ve dar gelirli vatandaşlarımızın yaşadığı geçim sıkıntısını çok iyi biliyoruz, görüyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm şartlarımızı zorlayarak temel besin maddemiz ekmek ve ürünlerini en uygun fiyatla sofralara ulaştırmanın gayreti içindeyiz. Mübarek Ramazan Ayı’nda Halk Pidemiz ile vatandaşımızın sofrasına bir nebze de olsa katkı sunabiliyoruz. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin Ramazan Ayı’nı bir kez daha kutluyorum" dedi. (ANKA)

 

Öne Çıkanlar