Esnaf normalleşmeyi davul zurna ile karşıladı

Esnaf normalleşmeyi davul zurna ile karşıladı
Adana'da bir kebapçı, yeni normalleşmenin başlaması dolayısıyla davul zurna çaldırırarak, iş yerini açtı.

Salgın nedeniyle iş yerleri kapalı olan esnaf, normalleşme sürecinin başlamasıyla kilitlerini açmaya başladı. Adana'da ise bir kebapçı normalleşmeyi davul zurna çaldırarak karşıladı.

17 Mart'tan bu yana kapalı olan restoranı açışına katılan Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği Adana Başkanı Bilal Serttaş, "2 ayı aşkın zamandır kepenklerimiz kapalıydı. Yeni normale geçişte bereketli bir başlangıç yapmak istedik. Aynı zamanda arkadaşlarımıza destek olarak moral motivasyonu yükseltmek amacıyla Adana'mızın kültürü olan davul zurna çaldırıp kurban kestik" dedi.

'40 DERECE SICAKLIKTA 36 DERECEYİ NASIL BULACAĞIZ BİLMİYORUM'

Yeni dönemde belirlenmiş olan kurallar kapsamında hazırlıklarını yaptıklarını belirten Serttaş, "Müşterilerimizi beklemeye başladık. Sosyal mesafeye dikkat ederek masa düzenini ayarladık. Düzenli olarak uyduğumuz hijyen kurallarını daha da arttırdık. Bulaş olabilecek her yeri 2 kat önem göstererek temizledik ve temizleyeceğiz. Kurallar gereği her gelen müşterimizin ateşini ölçeceğiz ancak 40 derece olan hava sıcaklığının olduğu Adana’da 36 dereceyi nasıl yakalayacağız onu bilmiyorum" diye konuştu.(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar