Evcil hayvan besleyen Gelecek Partili başkana ve ailesine palalı, silahlı saldırı

Evcil hayvan besleyen Gelecek Partili başkana ve ailesine palalı, silahlı saldırı
Gelecek Partili Başaslan, eşi ve 12 yaşındaki kızı sitede besledikleri sokak köpekleri nedeniyle palalı, sopalı, silahlı saldırıya uğradı.

Gelecek Partisi Antalya Konyaaltı Kadın Kolları Başkanı Hilal Oktay Başaslan ailesinin baktığı sokak köpekleri nedeniyle saldırıya uğradığını açıkladı.

Eşine, kendisine ve 12 yaşındaki kızına sokak ortasında pala, sopa ve silahla saldırıldığını duyuran, Başaslan olay anına ilişkin görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaştı. Başaslan'ın paylaşımları şöyle:

‘PALA, SOPA VE SİLAH İLE SALDIRDI’

- Geçtiğimiz hafta kuzenlerimle baktığım köpeklere elektro şok cihazıyla saldıran, bana 6. kattan cam fırlatan caniler, bu kez eşime, kızıma ve bana balkondan SİLAHLA ateş edip ardından aşağıya inip "PALA, SOPA VE SİLAH ile saldırdı. Eşimde kırık, bende, kızımda kesikler mevcut.

- Aleni bir şekilde palanın tersi ile eşimin kafasına vuruyor! 2 kişi eşime saldırıyor, 1 tanesi 12 yaşındaki kızımı sıkıştırıyor! Ben kızıma koşarken, bir palalı da benim boğazıma koyuyor palayı 'seni burda keserim' diyor, hepsinin görüntüleri mevcut!

‘ELEKTRO ŞOK İLE SALDIRAN SİTE YÖNETİCİSİ’

- Bu görüntüde birileri polis çağırdık diyorlar orda da "polisinde a… koyarım" diyecek kadar cesurlar. Polislerin yanında da tehdit devam etti ayrıca biz bu saate kadar hastanelerde, ifadelerdeyken onlar ifadeye bile götürülmedi henüz! Ölmemiz mi lazım! Erkekliği 4 kişi bir aileye saldırmak sananlar yargılanacaksınız!

- Olayların çıkış sebebi G.Ş isimli "Özel eğitim merkezinde" öğretmenlik yapan ve köpeklere elektro şok ile saldıran site yöneticisi! Bu görüntüleri yayınlamadım belki düzeltiriz dedim ama insan değiller. Site WhatsApp grubunda bu palalı ve silahlı şahısları üstümüze salan kişi!

Öne Çıkanlar