Evine girdiği kadının boğazını sıkarak bayıltıp, parasını ve kartlarını çaldı

Evine girdiği kadının boğazını sıkarak bayıltıp, parasını ve kartlarını çaldı
İnegöl'de kimliği belirsiz kişi, hırsızlık için evine girdiği yalnız yaşayan Müzeyyen Aslan'ı boğazını sıkarak bayıltıp, 2 bin 200 TL ile cep telefonu ve kredi kartlarını alıp kaçtı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 3 katlı binanın zemin katında yalnız yaşayan Müzeyyen Aslan'ın (56) dairesine açık olan mutfak penceresinden kimliği belirsiz bir kişi girdi. Bu sırada mutfaktaki kanepede uyuyan Aslan, sese uyanınca şüpheliyle göz göze geldi.

Aslan'ı boğazını sıkarak bayıltan şüpheli, Aslan'ın cüzdanındaki emekli maaşından kalan 2 bin 200 TL ile cep telefonu ve kredi kartlarını alıp kaçtı. Sabah saat 08.00 sıralarında kendine gelen Müzeyyen Aslan, üst kattaki komşusuna gidip yardım istedi.

'SAKALLI, BEYAZ ŞAPKALI, MASKELİ BİRİYDİ'

Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Müzeyyen Aslan, tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis merkezine giderek şikayetçi olan Müzeyyen Aslan, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Gece saat 1'de yattım. Mutfakta uyuyakalmışım. Mutfağın camı açık kalmış. Bir ara bir ses geldi kulağıma. Kalkıp oturdum. Hırsızla göz göze geldim. Sakallı, beyaz şapkalı, maskeli biriydi. Üzerime gelip boğazıma yapıştı. Kanepe üzerine düşmüşüm. Kendime geldiğimde sabah olmuştu. Emekli maaşımdan kalan 2 bin 200 TL ile telefonumu çalmış."

Polis, hırsızlık şüphelisini yakalamak için çalışma başlattı. (DHA)

Öne Çıkanlar