Evinin elektriği kesik olan yurttaş: Çocuklarımın günlerce aç kaldığı oluyor

Evinin elektriği kesik olan yurttaş: Çocuklarımın günlerce aç kaldığı oluyor
Mersin’de elektriği kesilen yurttaş, ‘İnsan önce kendi milletini düşünür. Benim çocuklarımın günlerce aç kaldığı zamanlar oluyor’ dedi.

Ali Mahir Başarır, Mersin’in Yenişehir ilçesinde, dört aydır faturasını ödeyemediği için evinin elektriği kesilen ve karanlıkta kalan bir aileyi CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ziyaret etti. Elektiriği kesilen yurttaş CHP’li Başarır’a yaşadıklarını anlattı. Yurttaş, "Benim çocuklarımın günlerce aç kaldığı zamanlar oluyor. Kolumdan rahatsızlığım olduğu için iş de bulamıyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Kusura bakmayın ama intiharı bile düşündüm" ifadesini kullandı.

‘HİÇ KENDİ MİLLETİNİ DÜŞÜNMÜYORLAR’

Anka Haber Ajansı’nda yer alan habere göre elektrik borcunu ödeyemeyen baba, Başarır’a yaşadıkları sorunları anlatırken "Hiç kendi milletini düşünmüyorlar, bizi düşünmüyorlar, bizim halimizi görmüyorlar. Kaç kere gittik, başvurduk ama hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. İnsan önce kendi milletini düşünür. Benim çocuklarımın günlerce aç kaldığı zamanlar oluyor. Kolumdan rahatsızlığım olduğu için iş de bulamıyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Kusura bakmayın ama intiharı bile düşündüm" diye konuştu.

‘KOSKOCA ENERJİ BAKANI YALAN SÖYLÜYOR’

Başarır ise "Bakın, elimde EnerjiSA’nın elektrikleri kestiğine dair belgesi var. İki çocuğu olan dört kişilik bir aile karanlıkta. Türkiye bu durumda. Utanın biraz, utanın! Koskoca Enerji Bakanı yalan söylüyor ve yalan söylemekten sıkılmıyor, utanmıyor. Biz bu ailenin elektrik faturasını ödedik, evin ihtiyaçları için gerekli şeyleri yaptık ama peki yapamadıklarımız ne olacak" dedi.

Öne Çıkanlar