Facebook, Erbakan'ın aşı karşıtı açıklamalarından dolayı partisinin hesabını kapattı

Facebook, Erbakan'ın aşı karşıtı açıklamalarından dolayı partisinin hesabını kapattı
Koronavirüs aşısı karşıtlığını '3 kulaklı 5 gözlü yaratıklar doğmasına yol açabilir' sözleriyle dile getiren ve gündem olan Fatih Erbakan'ın partisinin Facebook hesabı kapatıldı.

Koronavirüs aşıları ve korona salgınıyla ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın partisinin Facebook hesabı kapatıldı.

Yeniden Refah Partisi'sinin twitter hesbından yapılan açıklamada "Onlar istiyor diye pes edecek değiliz. Milli görüş çizgisinde yola devam. Partimizin Facebook sayfası, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın 'Covid-19 hakkındaki gerçekleri ve doğruları haykırması' gerekçe gösterilerek kapatılmıştır. Onlar sesimizi kısmaya çalışsalar da bizler çok daha gür bir şekilde doğruları söylemeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan yapılan paylaşımda partinin yeni Facebook sayfasına da yönlendirme yapıldı.

ERBAKAN NE DEMİŞTİ?

Erbakan, geçtiğimiz aylarda "Aşı olmadım. Olmayı da düşünmüyorum. mRNA demek insanın hücre çekirdeğine girmek demektir. O insanların yarı insan yarı maymun çocuklar doğurmasına sebep olabilirsiniz. 3 kulaklı 5 gözlü yaratıklar doğmasına yol açabilir" diye konuşmuştu.

Öne Çıkanlar