'Fahrettin Altun görevden alınacak' iddiası: Önce yazdı, sonra sildi

'Fahrettin Altun görevden alınacak' iddiası: Önce yazdı, sonra sildi
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un cuma gününe kadar görevden alınacağını iddia eden Talat Atilla, daha sonra paylaşımlarını sildi.

"Flash Gelişme/ Özel" başlığıyla sosyal medya hesabından bir duyuru yapan Talat Atilla, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un üç gün içinde görevden alınacağını iddia etti. Atilla, Altun’un ismini verdiği paylaşımını sildi.

Daha önce adı "Saray’da Erdoğan ile görüşen CHP’li" tartışmaları ve son günlerde de Mustafa Sarıgül’ün partisindeki taciz iddialarıyla gündeme gelen Talat Atilla, bu kez de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile ilgili bir paylaşım yaptı.

Atilla ilk önce "Türkiye'nin yakından yakından tanıdığı ÇOK ÖNEMLİ üst düzey bir bürokrat bu hafta sonuna kadar görevinden alınacak" diye yazdı.

Daha sonraki paylaşımında bu kez isim veren Talat Atilla, "Olağanüstü bir gelişme olmazsa Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Cuma gününe kadar görevden alınacağına dair güçlü bir bilgim var" ifadelerini kullandı.

Atilla daha sonra Altun’un ismini verdiği tweetini sildi.

Son dönemde Kabine’de yaşanan değişimlerin ardından bürokrasideki isimlerin de gündeme gelmeye başlaması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada "Değişen şartlara göre Kabine'de revizyona gitmemiz doğal bir durum. Bundan sonra da gerektiğinde yeni değişiklikler yapabiliriz" açıklamasında bulunmuştu.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar