Faruk Bildirici: Sanırım ben de koronavirüse yakalandım

Faruk Bildirici: Sanırım ben de koronavirüse yakalandım
Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici koronavirüs belirtileri gösterdiğini fakat test yapılmadığını bildirdi.

Medya Ombudsmanı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda koronavirüse yakalanmış olabileceğini ifade etti. Yaklaşık 20 gün koronavirüs belirtileri gösterdiğini yazan Bildirici, "Sanırım ben de korona virüse yakalandım, önümüzdeki hafta test yaptıracağım" dedi.

Her ihtimale karşı karantinasına devam ettiğini dile getiren Bildirici, "Test yaptırmadığım için kesin söylemek mümkün değil ama hastalık boyunca konuştuğum doktor arkadaşların da düşüncesi buydu. Nefes alma sorunu yaşamadığım için hastaneye gitmemi istemediler, o yüzden test yaptırmadım. Antikor oluşması için beklemem gereken süre haftaya tamamlanacak" bilgisini paylaştı.

'ANTİKOR ÜRETME SÜRESİ BİR HAFTAYA BİTECEK'

Bildirici, "Sanırım ben de koronaya yakalandım. 20 gün kadar süren ateş, kas ağrısı, halsizlik ve kuru öksürük bitti. Bu süreçte c vitamini takviyesi, bol su ve ateş 39'a çıktığında parasetamol aldım, soğuk pres uyguladık.  Ama her ihtimale karşı karantinaya devam ediyorum. Test yaptırmadığım için kesin söylemek mümkün değil ama hastalık boyunca konuştuğum doktor arkadaşların da düşüncesi buydu. Nefes alma sorunu yaşamadığım için hastaneye gitmemi istemediler, o yüzden test yaptırmadım. Antikor oluşması için beklemem gereken süre haftaya tamamlanacak." ifadesini kullandı. 

Bildirici sürenin ardından test için randevu aldığını ifade ederek, "O zaman gidip test yaptıracağım, randevu da aldım. Ancak o zaman korona olup olmadığı kesinleşecek.  Ben yine de bu ihtimale göre davrandım, halen de öyle devam ediyorum. Sadece deneyim aktarımı olması için yazıyorum" paylaşımını yaptı.

Öne Çıkanlar