Fatih Portakal tutuklanan gazeteciler arasında ayrım yaptı

Fatih Portakal tutuklanan gazeteciler arasında ayrım yaptı
Tutuklanan gazetecilerin isimlerini sayarken Yeni Yaşam Gazetesi yöneticilerini saymayan Portakal, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Ferhat Çelik ve Aydın Keser'e seslendiği bölümü de sansürledi.

ARTI GERÇEK - FOX TV Anahaber sunucusu Fatih Portakal, geçtiğimiz gün ana haberde yayınlanan haberde tutuklanan gazetecilerin isimlerini sayarken Yeni Yaşam Gazetesi'nin tutuklanan yöneticileri  Ferhat Çelik ve Aydın Keser'i görmezden geldi

ODA TV'Yİ SAYARKEN YENİ YAŞAM'I VE KILIÇDAROĞLU'NUN AÇIKLAMASINI SANSÜRLEDİ 

Yayınlanan haberde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında  Oda TV ve Yeni Yaşam gazetesi muhabirlerinin adlarını tek tek sayarak 'sizlerle guru duyuyorum' dediği bülümden Ferhat Çelik ve Aydın Keser'e seslendiği bölüm de keserek sansürledi.

Kılıçdaroğlı geçtiğimiz gün grup toplantısında muhalif medyaya yapılan baskılara değinerek, "Libya’da 3 şehidimizin olduğunu Erdoğan söylüyor, Odatv'de Hülya Kılınç haberini yaptı, gizli hiçbir şey yok her şey biliniyor; Barış Terkoğlu, Hülya Kılınç, Barış Pehlivan, Murat Ağırel, Ferhat Çelik, Aydın Keser tutuklanıyor. Hapsiyle guru duyuyorum" demişti.

FOX TV Anahaber sunucusu Fatih Portakal'ın ayrımcı ve sansürcü tavrı tepkiyle karşılandı.

Öne Çıkanlar