Fatih Terim UEFA'nın maç saati seçimine tepki gösterdi

Fatih Terim UEFA'nın maç saati seçimine tepki gösterdi
UEFA'ya tepki gösteren Terim, 'Maç saatini pek mantıklı bulmadığımı söyledim. Avrupa'da erken maç saati uygulaması, Rusya'da başladı. 20 dereceye yakın bir sıcaklıktan 0'a geldik' dedi.

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nun lideri Galatasaray, yarın grup sonuncusu Lokomotiv Moskova ile deplasmanda mücadele edecek. Maç öncesinde Sarı-Kırmızılılar'ın teknik direktörü Fatih Terim ve stoper Alpaslan Öztürk yarınki mücadele hakkında açıklamalarda bulundu.

Terim, yarın saat 22.00'de oynanacak karşılaşma nedeniyle UEFA'ya tepki gösterirken, "Maç saatini pek mantıklı bulmadığımı söyledim. Avrupa'da erken maç saati uygulaması, Rusya'da başladı. 20 dereceye yakın bir sıcaklıktan 0'a geldik" dedi. Ayrıca Terim, yarın kazanmaları halinde Avrupa kupalarında Ocak ayını görebileceklerini kaydetti.

DEĞİŞİKLİK MESAJI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim kritik maç öncesi oyun olarak değişiklikler yaşanabileceğini söyledi.

"Oyunumuzda bazı küçük dokunuşlar olacaktır" diyen Terim, "Ama büyük bir değişiklik kimse beklemesin. Oynamak istediğimiz bir oyun var. Zaman zaman çok başarılı olduğumuz zamanlar oluyor, bazı zamanlar hatalarımız oluyor. Yeni Alman hocamız (Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Markus Gisdol) da bizim için aynı şeyi söylemiş. Oyun anlayışımız aynen devam edecek" şeklinde konuştu.

Terim, şöyle devam etti:

"Lokomotiv Moskova ile yabancı değiliz. Biz onları yeniyoruz, onlar bizi yeniyor. Stadın ilk açılışında da biz vardık. Bu sene aşağı yukarı oynayacağımız takımlarda hoca değişikliği olacak. İyi bir takım, iyi oyuncuları var. İyi bir takım olduğunu yarın göreceksiniz."

 

Öne Çıkanlar