Fazıl Say’dan İmamoğlu’na: Anca Rize milletvekili olursun (Seçilirsen)

Fazıl Say’dan İmamoğlu’na: Anca Rize milletvekili olursun (Seçilirsen)
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a verdiği cevap üzerine Fazıl Say da tartışmaya katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Uğur Dündar ziyareti sırasında taktığı bordo-mavili kravat tartışmaları sürüyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tarafından bordo-mavili kravatla yaptığı ziyaret sonrası eleştirilen Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından Koç'a yanıt verdi. Açıklamasında, "İnşallah şu günler gelmez; Fenerbahçelilerin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sayın İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez' ifadelerini kullanan Koç'a, İmamoğlu, ""Koç Grubu YK BV. Ali Koç’un açıklamasını dinledim. "İmamoğlu Koç Ailesi’nin Projesidir" komplosunu yıktığı için teşekkürler. İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum. Fenerbahçe’nin her zaman yanındayım. Bu dilin saygın Koç Ailesi’ne zarar vermemesi dileğiyle" demişti.

Ünlü piyanist Fazıl Say da bu paylaşıma tepki göstererek, "İstanbul'un 3 büyük takımıyla da takışırsan orada dur. Anca Rize milletvekili olursun. (Seçilirsen)" ifadelerini kullandı.

Fazıl Say'ın yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin gereksiz ve şuursuz Trabzon-Rize mitingleri... Yanında Nagehan, herkes şaşkın... Üzgün... Dengesizlik yetmemiş kendi seçmenine 'vız-tırıs-akıllı ol' filan. Ama arkadaş İstanbul'un 3 büyük takımıyla da takışırsan orada dur. Anca Rize milletvekili olursun. (Seçilirsen)"

Öne Çıkanlar