Fazıl Say Munzur Nehri'nde: Hep beraber sahip çıkacağız

Fazıl Say Munzur Nehri'nde: Hep beraber sahip çıkacağız
Piyanist Fazıl Say, bugün Dersim Ovacık’ta, Munzur Nehri'nin kenarında konser verecek. Nehir kenarından paylaşım yapan Say, 'Ne çok doğa harikası var. Hep beraber sahip çıkacağız' dedi.

Munzur Nehri'nin kenarında konser vermek için Dersim'in Ovacık ilçesinde bulunan piyanist Fazıl Say, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Nehir suyuyla yüzünü yıkadığı videoyu paylaşan Say, "Ovacık’a Munzur kenarından giden 60 kilometrelik vadi yolu, aynı zamanda milli park, uçurumlar, çok güzeldi, çok etkileyiciydi. Türkiye’de ne çok doğa harikası var. Hep beraber sahip çıkacağız. Ovacık’tan sevgiler" dedi.

Ücretsiz olarak gerçekleşecek olan konserde Fazıl Say’a albümlerinde de birlikte çalıştığı Serenad Bağcan eşlik edecek. Munzur Nehri kenarındaki konser saat 17.30’da başlayacak.

Say, kişisel sosyal medya hesabından önceki gün yaptığı paylaşımda: "Bu bir doğayı koruma ve farkındalık yaratma konseridir. Konsere geleceklerden ricam; doğayı konser günü de en iyi şekilde koruyalım. Biri Türkçe biri Zazaca 2 Dersim türküsünü de çalıştık. Kendi uyarlamam ile, umarım beğenirsiniz" ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar