Fenerbahçe – Beşiktaş maçında bir kez daha beraberlik

Fenerbahçe – Beşiktaş maçında bir kez daha beraberlik
Süper Lig’in 17. haftasında oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi 2-2 beraberlikle bitti.

Büyük karşılaşmanın 14. dakikasında Fenerbahçe, Mesut Özil'in penaltı golüyle öne geçti. Beşiktaş'ta Josef de Souza'nın golü derbide beraberliği getirdi. Fenerbahçe, Berisha'nın golüyle derbide tekrar 2-1 öne geçti. Beşiktaş, Josef de Souza'nın golüyle bir kez daha beraberliği yakaladı.

Lider Trabzonspor'un oldukça gerisinde kalan Fenerbahçe ve Beşiktaş, Kadıköy'de kozlarını paylaştı. Nefesleri kesen maçta kazanan çıkmadı. Sarı-Lacivertliler, 13'te Mesut Özil'in penaltısıyla öne geçti, 24'te Josef de Souza skora dengeyi getirdi. 29'da Mergim Berisha bir kez daha Kanarya'yı öne geçirdi, 59'da da Josef yeniden sahneye çıktı mücadele 2-2 sona erdi. Bu sonuçla Fenerbahçe zirvenin 14, Beşiktaş da 17 puan gerisinde kaldı.

'ALİ KOÇ İSTİFA' TEZAHÜRATI

Ülker Stadyumu’nda oynanan ve 2-2 biten maçın son dakikalarında ve bitiş düdüğünden sonra sarı-lacivertliler istifa tezahüratı yaptı.

Tribünlerden ilk önce "Yönetim istifa" sesleri yükselirken, ardından "Ali Koç istifa" tezahüratı yapıldı. Kaybedilen iki puanın ardından lider Trabzonspor’un 14 puan gerisine düşen Fenerbahçe’de taraftarlar, maç bittikten sonra tribünleri terk etmeyerek başarısız sonuçlar nedeniyle tepki gösterdi.

Takımların 11’leri:

Fenerbahçe: Berke Özer, Min-Jae Kim, Serdar Aziz, Szalai, Novak, Osayi-Samuel, Crespo, Miha Zajc, Rossi, Mesut Özil, Berisha

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Necip Uysal, Vida, Rıdvan, Josef, Miralem Pjanic, Can Bozdoğan, Ghezzal, Cyle Larin, Batshuayi

Öne Çıkanlar