Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu kararı!

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu kararı!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basın toplantısında takımın geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Kulübün başına geldiği günden beri sansasyonel transferlerin yanında 6 teknik direktör değişikliği ile de gündeme gelen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, son 10 haftada takımın başına geçen sarı lacivertli kulübün önemli isimlerinden Emre Belözoğlu hakkında kararını açıkladı. 

SEÇİM TARİHİ 

Seçimlere sayılı günler kala normalleşme sürecinde pazar günlerinin kapalı kalmaya devam edeceğini kestiremedikleri söyleyen Ali Koç, "Duyumlarımızdan bazı endişelerimiz vardı, dünkü açıklamaları beklemek istedik. Pazar günü kısıtlamaların devam edeceğini hesap edemedik. Yeni bir duyuru yapmamız gerekiyor. 12-13 Haziran'ı 1 gün geriye çekmek, hukuken mümkün değil, mahkemelik bir konu bile olabilir. İkinci seçenek için de çok konuştuk ama hepimizin ilk defa karşılaştığı bir durum. Sabit tutalım, özel bir izin alabilir miyiz dedik. Pazara sabit kalabilir miyiz diye çalışıyoruz, zor görünüyor. Olursa bizler için çok çok iyi olur.

Olmadığı takdirde, yarın geceye kadar yeni duyuru yapacağız. Onu yaparsak da seçim 25-26'sına kalacak" dedi.

3 SENEDE 6 HOCA!

Seçimlerde, "İnşallah bütün başlanlık dönemimi bir hocayla geçiririm" diyen Ali Koç, kulübün başına geçtiği dönemden bu yana 6 teknik direktör değişikliğine gitti. Ligde henüz şampiyonluk göremeyen Ali Koç yönetimindeki Fenerbahçe, aynı zamanda Galatasaray'a 20 sene sonra, Beşiktaş'a da 15 sene sonra evinde kaybetti.

Açıklamalarında, "Hoca konusunda hedeflediğimiz kan uyuşmasını bir türlü yakalayamadık" diyen Koç, "Biz de aynı hocayla devam ediyor olmayı isterdik" dedi. 

BELÖZOĞLU'NA TEŞEKKÜR

"Emre Belözoğlu'na teşekkür ederim" diyerek sözlerini sürdüren Ali Koç, "Bugüne kadar yaptığı tüm hizmetler için teşekkür etmek istiyorum. Kendisinden ne istediysek, saf duygularla elinden gelenin en iyisini yapmak üzere, elini taşın altına koydu. Birçok konuda büyük artılar getirdi. En büyük hayali teknik direktör olmak olan bir insanın bu riski alma mecburiyeti yoktu. O geldikten sonra Fenerbahçelilerin beklentisine çok daha yakın bir seviyede futbol oynandı. Biz şampiyonluğu Sivas maçında kaçırdık" ifadelerini kullandı. 

10 MAÇ 1 MAĞLUBİYET

Belözoğlu, takımın başına geçtiği son 10 karşılaşmada sadece bir mağlubiyet aldı. Maç başına puan ortalamsında 2.30 başarı elde eden Belözoğlu, Sivasspor deplasmanında kazanmayı başarsaydı Fenerbahçe'yi 10 yıl sonra şampiyonluğa taşımayı başarmış olacaktı. 

Öne Çıkanlar