Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakibi belli oldu

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakibi belli oldu
Avrupa kupalarında yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Fenerbahçe, Slovacko'yu elemesi halinde play-off turunda Austria Wien ile karşılaşacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde 2022-2023 sezonu play-off turu kuraları çekildi. 

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA genel merkezinde gerçekleştirilen kura töreninin ardından eşleşmeler belli oldu.

Yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam eden Fenerbahçe'nin, 3. eleme turundaki rakibini geçmesi halinde play-off turundaki muhtemel rakibi belli oldu.

Sarı-lacivertliler, Çekya ekibi Slovacko'yu elemesi halinde Austria Wien ile karşılaşacak. Jorge Jesus'un ekibi rakibini kupa dışına itmesi durumunda Kupa 2'de gruplara kalacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turu ilk maçları 18 Ağustos, rövanşlar ise 25 Ağustos tarihinde oynanacak.

FENERBAHÇE-SLOVACKO MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu Fenerbahçe - Slovacko maçı 4 Ağustos Perşembe günü oynanacak. Ülker Stadyumu'ndaki mücadele saat 20.00'de başlayacak ve EXXEN'den canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE'DE SON DURUM

Fenerbahçe, Slovacko ile yapacağı ilk maçın hazırlıklarına devam etti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen idman, salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı.

Futbolcuların sahada yaptıkları koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle devam eden antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

Ayrı çalışan Mert Hakan Yandaş ve Attila Szalai günü bireysel çalışmalarla tamamlarken, Serdar Aziz, İrfan Can Kahveci, Altay Bayındır ve Joao Pedro'nun tedavilerine devam edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar