Feyzioğlu'dan Sağkan'a tebrik

Feyzioğlu'dan Sağkan'a tebrik
Türkiye Barolar Birliği’nin (TBB) eski başkanı Metin Feyzioğlu, TBB’nin 36. Genel Kurulu’nda başkanlık görevine seçilen Erinç Sağkan’ı kutladı.

Türkiye Barolar Birliği’nin (TBB) eski başkanı Metin Feyzioğlu, TBB’nin 36. Genel Kurulu’nda başkanlık görevine seçilen Erinç Sağkan’ı kutlayarak, "Seçimin mesleğimiz için hayırlı olması en büyük dileğim. Böyle olacağına da inanıyorum" dedi.

Metin Feyzioğlu, TBB’nin 36. Genel Kurulu’nda kendisine karşı aday olan ve başkanlığa seçilen Erinç Sağkan ile yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Feyzioğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı tebrik mesajında şunları kaydetti:

"Türkiye Barolar Birliği 36. Genel Kurulu’nda Birlik Başkanı seçilen Sayın Av. Erinç Sağkan ile kurullara seçilen tüm meslektaşlarımı tebrik ediyorum. Seçimin mesleğimiz için hayırlı olması en büyük dileğim. Böyle olacağına da inanıyorum. Benimle aynı listede yarışan meslektaşlarıma, birlikte uzun ve çok güzel bir yol yürüdüğüm canımdan öte yol arkadaşlarıma yürekten şükranlarımı sunuyorum. Yaratana şükürler olsun, yollarımızı kesiştirmiş. 8,5 yıl yan yana çalıştığım, artık bir aile olduğumuz mesai arkadaşlarım, dostlarım, yol arkadaşlarım, hakkınızı helal ediniz. Allah’a ısmarladık." (ANKA)

Öne Çıkanlar