Fight Club'ın yönetmeni David Fincher, Türkiye'de bir polisiye dizi çekecek

Fight Club'ın yönetmeni David Fincher, Türkiye'de bir polisiye dizi çekecek
David Fincher'ın Türkiye’de çekeceği yeni ‘dedektiflik dizisi’ için Türk ve yabancı birçok oyuncuyla görüşmeler gerçekleştirdiği belirtildi.

Fight Club, Seven, The Social Network gibi başarılı işlere imza atan dünyaca ünlü yönetmen David Fincher'ın Türkiye'de polisiye bir dizi çekeceği aktarıldı. Çekimlerin ise Nisan'da başlanacağı tahmin ediliyor.

Dünyaca ünlü yönetmen David Fincher Türkiye’de bir polisiye dizi çekmek için hazırlanıyor. Habertürk'ten Kadir Kaymakçı’nın haberine göre David Fincher Türkiye’de çekeceği yeni ‘dedektiflik dizisi’ için Türk ve yabancı birçok oyuncuyla görüşmeler gerçekleştiriyor. 

'DEDEKTİFLİK DİZİSİ'

Türk bir dedektifin hikayesini anlatacak olan diziyle ilgili birçok oyuncuyla görüşmeler yapan Fincher, bir süre önce Türkiye’ye yaptığı ziyarette çekim yapılabilecek mekanlara da bir göz atmış. İddialara göre Fincher, bu ziyareti sırasında dizinin başrol oyuncusuyla da görüşme gerçekleştirmiş. Ancak oyuncunun kim olduğu henüz gizliliğini koruyor. Fincher’ın polisiye dizi sektöründe bomba etkisi yaratması beklenen dizinin çekimlerine Nisan ayında başlaması bekleniyor. Fincher’ın başlatacağı çekimler sonrasında yerli ve yabancı yönetmenlerle devam edecek ve birçok yabancı oyuncu da dizi de yer alacak.

 

Öne Çıkanlar