Fransa ve İngiltere'nin Rojava politikası ARTI TV'de

Fransa ve İngiltere'nin Rojava politikası ARTI TV'de
Artı Doğu programında Fekim Işık'ın konukları Aydın Çubukçu ve Memo Şahin ile Fransa ve İngiltere'nin giderek artan Rojava ve Kuzey Suriye ilgisini değerlendiriyor.

ARTI GERÇEK- Bugün ARTI TV'de ilk olarak Sağlıklı Yaşam programını izliyoruz. Ardından eonomi dünyasından konularıyla Ekonomix Sektor geliyor ekranlara. Ahmet Nesin'le Ustura programının ardından haftanın müzik gündemini aktaran program Sokağın Ritmi'ni izliyoruz. Pazar gününün son programı ise Artı Doğu oluyor.

SAĞLIKLI YAŞAM

İbrahim Mayda'nın hazırlayıp sunduğu programda bu hafta ergoterapist Nurettin Tanrıverdi, iş hayatında vücudun doğru kullanılması ve koruyucu önlemler ne olabilir konularını değerlendiriyor. Saat 12.00'de.

EKONOMIX SEKTOR

Pınar Mansuroğlu'nun hazırlayıp sunduğu programda baharat sektöründen Bünyamin Okumuş ile Gürsel Ülber baharatın tarihçesinden baharatın gelişiminde ticaret yollarının önemine, günlük hayatta kullanımdan, doğal baharatlar ile sentetik ürünler arasındaki farklara ve sağlık açısından önemine kadar, baharat sektörünü tüm yönleriyle anlatıyorlar. Saat 16.00'da.

USTURA

Ahmet Nesin'in hazırlayıp sunduğu yeni bölümünde, ekonomist Osman Sirkeci, sokak işçilerinin önemini, tüm düyada sokakta çalışanların durumunu, bu çalışanların devletlere getirilerini anlatıyor. Saat 17.00'de.

SOKAĞIN RİTMİ

Sokağın Ritmi'nde bu hafta Özge Doğan farklı sesi ve Doğu Avrupa müziğini slowcore ile harmanlayan tarzıyla Michelle Gurevich'i konu ediyor. Haftanın müzik gündemini aktaran programda müzisyen Mercan Erzincan'ın repertuar dersine konuk oluyor ve Erzincan'la olankeyifli sohbetini Artı TV ekranlarına getiriyor. Saat 18.00'da.

ARTI DOĞU

Fehim Işık'ın hazırlaıp sunduğu programda yazar Aydın Çubukçu ile yazar Memo Şahin,  Türkiye, İran ve Rusya arasındaki üçlü zirvenin yansımalarını, ABD Başkanı Trump'ın Suriye'den çekileceğiz diyerek başlatttığı tartışmayı, Fransa ve İngiltere'nin giderek artan Rojava ve Kuzey Suriye ilgisini değerlendiriyor. Saat 21.00'de.

Artı TV, Hotbird 13 derece Doğu uydusu üzerinden, 11054, Horizontal, 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

Öne Çıkanlar