Funda Arar'ın basın danışmanı 'Biz de yokuz' açıklamasını yalanladı

Funda Arar'ın basın danışmanı 'Biz de yokuz' açıklamasını yalanladı
Funda Arar ve Derya Uluğ'un, şarkıcı Melek Mosso'nun konserinin yasaklanmasına tepki olarak sahneye çıkmayacakları yönündeki açıklaması, Funda Arar cephesinden yalanlandı.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Melek Mosso'nun Isparta Gül Festivali'nden çıkarılmasına tepki olarak Funda Arar ve Derya Uluğ'un da konserlerini iptal ettiklerini duyurmuştu.

Eyüboğlu "Yıl 2022... Isparta Belediyesi, 'ahlaki değerler' gerekçesiyle Melek Mosso'nun 'Uluslararası Gül Festivali'ndeki konserini iptal etti. Festivalin diğer şarkıcıları Derya Uluğ ve Funda Arar 'O zaman biz de yokuz' dedi." demişti.

ALİ EYÜBOĞLU KENDİ HABERİNİ 'DÜZELTTİ': ARAR'IN BASIN DANIŞMANI ARADI

Eyüboğlu bu paylaşımının ardından "Funda Arar'ın basın danışmanı Önder Sarımehmet aradı. Sosyal medyada ve internetteki bu açıklamayı Funda Arar'ın yapmadığını söyledi" ifadeleriyle bir paylaşım daha yaparak, Sarımehmet tarafından haberin yalanlandığını duyurdu.

Uluslararası Isparta Gül Festivali kapsamında Melek Mosso, Derya Uluğ ve Funda Arar'ın farklı günlerde konser vermesi planlanıyordu. Mosso, 3 Haziran’da Meydan AVM'de sahne alacaktı. Festival afişleri de yerel basınla paylaşılmıştı.

Öne Çıkanlar