Galatasaray da sahne alıyor… Muhtemel 11’ler

Galatasaray da sahne alıyor… Muhtemel 11’ler
Geçen sene ligi ikinci sırada tamamlayan sarı-kırmızılı ekip ligin yeni takımı GZT Giresunspor ile kozlarını paylaşacak.

Şampiyonlar Ligi’nde istediği sonucu alamayıp gruplara kalamayan Galatasaray Süper Lig’teki ilk maçına Karadeniz deplasmanında çıkacak. Geçen sene ligi ikinci sırada tamamlayan sarı-kırmızılı ekip ligin yeni takımı GZT Giresunspor ile kozlarını paylaşacak.

44 yıl sonra ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek yeşil beyazlılar, güçlü rakibi karşısında ilk sınavını verecek. Transfer dönemini oldukça aktif geçiren Galatasaray, sekiz yeni oyuncuyu kadrosuna kattı. Alpaslan Öztürk, Aytaç Kara, Barış Alper Yılmaz, Patrick Van Aanholt, Sacha Boey, Alexandru Cicaldau, Berkan Kutlu ve Victor Nelsson ile kadrosunu takviye eden sarı kırmızılılar, yaş ortalaması düşük ve dinamik bir kadro oluşturmayı planladı. 

Sezona Hakan Keleş yönetiminde giren Giresunspor ise; Galatasaray'dan kaleci Okan Kocuk'u kiralık olarak kadrosuna katarken, Trabzonspor'dan Flavio ve Diabate, Beşiktaş'tan Umut Nayir'in yanı sıra, Zeki Yavru, Douglas, Joey Pelupessy, Alexis Perez, Hamidou Traore ve Younousse Sankhare gibi isimleri renklerine bağladı.

Giresunspor ile yıllar sonra ilk kez bir Süper Lig maçında kozlarını paylaşacak Galatasaray, rakibine karşı oynadığı son beş  maçın sadece birini kaybetti. Kadrosunda önemli değişiklikler yaşasa da, Giresunspor geçen sezon TFF 1. Lig'de rakiplerine en az net gol pozisyonu veren takım olarak dikkat çekiyordu. 

Hakem Erkan Özdamar'in yöneteceği ve Çotanak Spor Kompleksi'nin ev sahipliği yapacağı karşılama Beinsports’tan yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

GZT Giresunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Perez, Douglas, Hüsamettin, Traore, Sankare, Flavio, Serginho, Diabate, Umut Nayir

Galatasaray: Muslera, Boey, Alpaslan, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Cicaldau, Berkan, Feghouli, Kerem, Diagne

Öne Çıkanlar