Game of Thrones bitti, House of The Dragon geliyor

Game of Thrones bitti, House of The Dragon geliyor
Game of Thrones’da yaşananlardan 200 yıl önce demir tahta hükmeden Targaryen Hanedanı’na ışık tutacak diziden sürpriz bir klip geldi.

Büyük yankı uyandıran Game of Thrones'ın ardından, HBO zaman kaybetmeden birden fazla spin-off’u için hazırlıklara başladı. İçlerinde ilk yayınlanacak yapım olan House of the Dragon, sürpriz tadımlık bir videoyla heyecan yarattı.

Bir dakikalık klipte görüldüğü üzere, seyirci, Matt Smith’in karakteri Prens Daemon Targaryen, Emma D’Arcy’nin karakteri Princess Rhaenyra Targaryen, Olivia Cooke’un karakteri Alice Hightower gibi isimlerle ilk kez karşılaşıyor.

George R.R. Martin’in A Song of Ice and Fire dünyasının ürünü Fire & Blood adlı kitabından ilhamla tasarlanan seri; ejderhaların annesi Daenerys’in nerelerden geldiğini, Game of Thrones’da yaşananlardan 200 yıl önce demir tahta hükmeden Targaryen Hanedanı’nı ve onların Ejderhaların Dansı olarak bilinen iç savaşını işleyecek.

Colony’den anımsanabilecek Ryan Condal ile George R.R. Martin’in yaratıcılığını üstlendiği dizinin yürütücüleri arasında; Game of Thrones’un "Battle of Bastards", "The Long Night" gibi sevilen bölümlerini yönetmiş olan Miguel Sapochnik da var. House of the Dragon’da da pilot ve birkaç ek bölümü yönetecek Sapochnik’e bu görevde Clare Kilner, Geeta V. Patel ve Greg Yaitanes eşlik edecek.

10 bölüm olarak yayınlanacağı konuşulan dizi, 2022'de HBO Max'ta izleyiciyle buluşacak.

Öne Çıkanlar