Gazeteci Erk Acarer hakkında yakalama kararı çıkarıldı

Gazeteci Erk Acarer hakkında yakalama kararı çıkarıldı
Libya’da yaşamını yitiren MİT görevlisinin cenaze töreniyle ilgili haber nedeniyle hazırlanan iddianamede ARTI TV programcısı Erk Acarer firari şüpheli olarak geçiyor.

Libya' da yaşamını yitiren MİT görevlisinin cenaze töreni ile ilgili yapılan haberler nedeniyle hakkında soruşturma açılan ARTI TV programcısı gazeteci Erk Acarer hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Oda TV Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan, Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve muhabiri Hülya Kılınç'ın tutuklu yargılandığı MİT görevlisinin cenaze töreni haberi nedeniyle açılan souştırmaya başka gazeteciler de dahil edilmişti. 

Yeni Yaşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Çelik, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Aydın Keser, Yeniçağ Gazetesi yazarı Murat Ağırel de tutuklanmış, ARTI TV programcısı Erk Acarer ile CHP Akhisar Belediyesi Basın Birimi görevlisi E.E. de soruşturmaya dahil edilmişti.

Tutuklu gazeteciler hakkında iddianame hazırlanmıştı. İddianamede gazetecilerin 3 yıldan 8 yıla kadar hapsi isteniyor. İddianamesinde "firari şüpheli" olarak geçen Erk Acarer hakkında yakalama kararı çıkarıldı. (HABER MERKEZİ) 

Öne Çıkanlar