Geçtiğimiz haftanın öne çıkanları ARTI TV'de

Geçtiğimiz haftanın öne çıkanları ARTI TV'de
Hakan Aksay TATAVA TV'de yazar Figen Şakacı ile terzi yamağı Barbaros Şansal ile sosyal ve kültürel yaşamın öne çıkanlarını değerlendiriyor.

ARTI GERÇEK- ARTI TV pazartesi günü programlarına Haftanın Hayı Huyu ile başlıyor. Her Açıdan ile devam ediyor. Son olarakise TATAVA TV'yi izliyoruz.

HAFTANIN HAYI HUYU

Pakrat Estukayan ile Mihail Vasiliadis'in birlikte hazırlayıp sundukları programda, sesi duyulmayanların, ötekileştirilenlerin, giderek azaltılanların, görmezden gelinenlerin, sorunları, talepleri, acıları, umutları, ve özlemlerini dile getiriyorlar. Saat 18.10'da.

HER AÇIDAN

Erdal Doğan'ın hazırlayıp sunduğu programda Devrimci Sosyalist İşçi Partisi merkez yürütme kurulu üyesi Ozan Tekin ile, avukat Funda Ata, internet üzerinde Sol Yayın arşivini hazırladığı ve Gezi Eylemlerine katıldığı için tutuklanan Emin  Şakir'in yaşadıklarını anlatıyor. Saat 20.00'de.

TATAVA TV

Hakan Aksay'ın hazırlayıp sunduğu programda yazar Figen Şakacı ile terzi yamağı Barbaros Şansal sosyal ve kültürel yaşamın öne çıkanları ile haftanın Tatavalık gelişmelerini ele alacaklar. Saat 21.00'de.

Artı TV, Hotbird 13 derece Doğu uydusu üzerinden, 11054, Horizontal, 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

 

Öne Çıkanlar