Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Üstün'ün evine silahlı saldırı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Üstün'ün evine silahlı saldırı
Saldırı sırasında evin boş olduğu öğrenildi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün’ün evine silahlı saldırı düzenlendi. Gelecek Partisi'nden yapılan açıklamada, saldırganın benzer suçlardan sabıkası olduğu belirtildi. Açıklamada, "Çetelerin ve yönlendirdikleri kriminal kişilerin korkutmaya ve sindirmeye yönelik bu saldırıları bizleri yıldıramayacak" denildi.

Aileisyle Ankara'da bulunan eski AKP Milletvekili ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün’ün Sakarya'nın Tekeler Mahallesi'ndeki evine S.A. isimli bir kişi tarafından saldırı düzenlendi.

112'yi arayarak kendisini ihbar ettiği öğrenilen S.A., isimli kişi gözaltına alındı.

GELECEK PARTİSİ'NDEN AÇIKLAMA

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Öncan, konuya ilişkin sosyal medyadan bir açıklama yaptı.  "Söz konusu hadise ile ülkemizin geldiği noktayı, artık kimsenin can ve mal güvenliğinin kalmadığını büyük bir üzüntüyle tekrar görüyoruz" denilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcımız ve Sakarya eski milletvekilimiz Sn. Ayhan Sefer Üstün’ün, Adapazarı’ndaki evine saat 11:30 sularında "silahlı saldırı" düzenlenmiştir. Kendini S.A. olarak tanıtan saldırgan, emniyet kayıtlarına göre geçmişte benzer olaylara karışmış.

Olay anında Sayın Üstün ve ailesi şehir dışında olduğu için herhangi bir zarar görmemiştir. Söz konusu hadise ile ülkemizin geldiği noktayı, artık kimsenin can ve mal güvenliğinin kalmadığını büyük bir üzüntüyle tekrar görüyoruz. Türkiye’de temiz siyaset ve güvenli gelecek ilkesiyle çıktığımız yolda, çetelerin ve yönlendirdikleri kriminal kişilerin korkutmaya ve sindirmeye yönelik bu saldırıları bizleri yıldıramayacak. Sayın Üstün’e tekrar geçmiş olsun diyor, bu alçak saldırıyı şiddetle kınıyoruz."

Öne Çıkanlar