Gelecek Partisi Sözcüsü Temurci ifade verdi

Gelecek Partisi Sözcüsü Temurci ifade verdi
Gelecek Partisi Sözcüsü Selim Temurci, Sabah Gazetesi yazarı Hilal Kaplan ve eşi Süheyb Öyüt'ün şikayeti üzerine emniyette ifade verdi.

Gelecek Partisi Sözcüsü Selim Temurci, Gazeteci Çağlar Cilara'ya verdiği bir röportajda kullandığı "Pelikan Çetesi" sözü nedeniyle ifadeye çağrıldı. Temurci bugün polise ifade verdi.

Gerçek Gündem'in aktardığı bilgiye göre, Temurci'yi ifadeye götüren süreç şöyle gelişti:

Bir dönem AKP İstanbul İl Başkanlığı görevini yürüten, şimdi ise Gelecek Partisi Sözcülüğü'nü üstlenen Selim Temurci, bir süre önce Gazeteci Çağlar Cilara'nın Youtube kanalının konuğu oldu.

HİLAL KAPLAN VE EŞİ 'PELİKAN ÇETESİ' SÖZÜNÜ ÜZERLERİNE ALINDI

Temurci, röportajda "Pelikan Çetesi" ifadesini kullandı. Sabah Gazetesi yazarı Hilal Kaplan ile eşi Süheyb Öyüt, Temurci'yi "Kast edilen kişiler biziz. Temurci bize iftira atıyor" diyerek şikayet etti.

Bunun üzerine dün sabah saatlerinde görevli bir polis Temurci'nin İstanbul Anadolu Yakası'ndaki evine geldi. Temurci'nin evde olmadığını gören polis, Gelecek Partisi Sözcüsü'nü cep telefonundan aradı. Temurci'ye durumu aktaran polis, "İfade için polis merkezine gelmeniz gerekiyor" dedi.

Temurci de bunun üzerine 15 Temmuz  Davası'nda tanık olarak ifade vermek için Silivri'de olduğunu dava geç biteceği için Perşembe günü ifade verebileceğini aktardı.

Selim Temurci, bugün sabah saatlerinde emniyete giderek ifade verdi.

Öne Çıkanlar