George R.R Martin'den itiraf: Bitmesi kurtuluş oldu

George R.R Martin'den itiraf: Bitmesi kurtuluş oldu
Game Of Thrones'un yaratıcısı George R.R. Martin dizinin bitmesinin kendisi için kurtuluş olduğunu söyledi.

Game of Thrones dizisine uyarlanan Buz ve Ateşin Şarkısı (Song of Ice and Fire) adlı kitap serisinin yazarı George R. R. Martin, Game of Thrones dizisinin bitmesinin kendisi için kurtuluş olduğunu söyledi.

The Guardian gazetesine konuşan yazar, "Kitabın bana çok iyi geldiğini sanmıyorum, çünkü beni hızlandırması gereken şey aslında beni yavaşlattı. Her gün yazmak için oturdum ve iyi bir gün geçirmiş olsam bile – ki benim için iyi gün en az 3-4 sayfa demek – kendimi kötü hissediyorum çünkü şöyle düşünüyordum: ‘Tanrım, kitabı bitirmeliyim. Sadece 4 sayfa yazdım, oysa 40 yazmalıydım'" ifadelerini kullandı.

Dizinin hayranlarının finale verdiği tepkinin hiçbir şekilde gelecek kitaplarını etkilemeyeceğini söyleyen Martin, "Bu hiçbir şeyi değiştirmez. Herkesi tatmin etmek mümkün değil, çünkü kendini memnun etmelisin" ifadelerini kullandı.

Severlerinin, gelecek kitaplarıyla ilgili tahminlerini de değerlendiren ünlü yazar, bazı tahminlerinin doğru olduğunu, bazılarının da olmadığını belirterek, "Bitirince öğrenecekler" dedi.

Öne Çıkanlar