Gezi'deki palalı saldırgan fuhuş çetesinin elebaşı çıktı

Gezi'deki palalı saldırgan fuhuş çetesinin elebaşı çıktı
Sabri Çelebi’nin Ortaköy ve Beşiktaş civarında yaşanan birçok illegal olaya karıştığı biliniyor.

İstanbul'daki Gezi protestolarında eylemcilere pala ile saldıran Sabi Çelebi fuhuş çetesinin elebaşı olarak aranıyor.

İstanbul'da düzenlenen operasyonda, yabancı uyruklu 62 kadını gece kulüplerinde zorla çalıştırıp fuhuş yapmaya zorladıkları gerekçesiyle 6 kişi gözaltına alındı. Yakalanan kişilerin elebaşı olduğu gerekçesiyle, Gezi olayları sırasında göstericilere pala ile saldırdığı için "Palalı Sabri" olarak bilinen Sabri Çelebi aranıyor.

İstanbul'da Beyoğlu ve Beşiktaş'ta gece kulüplerine düzenlenen operasyonlarda çoğunluğu Fas uyruklu 62 yabancı uyruklu kadın kurtarıldı.

PASAPORTLARINA EL KOYDULAR

İş vaadiyle getirilen yabancı uyruklu kadınların pasaportlarına ve cep telefonlarına el konulup fuhşa zorlandıkları tespit edildi.

Çeteye ait yerlerde tutulup VİP araçlarla gece kulüplerine götürülüp getirilen kadınların polis baskınlarından korundukları ortaya çıktı. Çete üyesi 6 kişi gözaltına alındı.

Çetenin elebaşının Gezi olayları sırasında göstericilere pala ile saldırdığı için "Palalı Sabri" olarak bilinen Sabri Çelebi olduğu ortaya çıktı.

YURT DIŞINA GİTMİŞ

Gezi olayları sırasında, ''kasten yaralama'' suçundan 3 yıl hapis cezasına çarptırılan ''Palalı Sabri''nin yurt dışında olduğu öğrenildi.

YAKALANAMADI

Sabri Çelebi’nin Ortaköy ve Beşiktaş civarında yaşanan birçok illegal olaya karıştığı biliniyor. Tehdit, şantaj, silahlı yaralama gibi olaylar basına yansıyanlardan sadece birkaçı. Çelebi, hâlâ firari durumda.

Öne Çıkanlar