Granada-Manchester United maçına damga vuran çıplak adamın hikayesi ortaya çıktı

Granada-Manchester United maçına damga vuran çıplak adamın hikayesi ortaya çıktı
İş insanı Olmo Garcia'nın 2016 yılından bu yana Granada sokaklarında çıplak yaşadığı öğrenildi.

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Finali'nde oynanan Granada ve Manchester United maçında sahaya giren çıplak adamın kendisini ‘daha iyi bir insan’ olarak hissetmek çıplak dolaşan iş insanı Olmo Garcia olduğu ortaya çıktı.

İspanya’da oynanan Granada-Manchester United karşılaşmasında sahaya giren çıplak bir adam geceye damga vurdu. Güvenlik görevlilerinin sahadan çıkardığı adamın Granada'nın ünlü çıplak adamı Olmo Garcia olduğu öğrenildi.

İddialara göre, 2004 yılından beri sporcular için protein ve gıda satışı yapan büyük bir endüstriyel deponun sahibi olan Olmo Garcia; Bahreyn, Ekvador ve ABD’ye yaptığı seyahatlerin ardından 2016 yazında kendisini ‘daha iyi bir insan’ olarak hissetmek için çıplak gezmeye başladı.

'TOPLUM İÇİN İYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM'

Uzun süredir Granada şehrinde çıplak dolaşan Olmo Garcia, yıllar önce verdiği bir röportajda, Benim için saflığı, huzuru talep etmenin ve elbiseleri çıkardığın zaman seni çevreleyen her şeye karşı daha samimi olduğunu göstermenin bir yolu" diyor. Garcia, çıplaklığını şu sözlerle açıklıyor:

"Bir felsefeye veya ideallere göre çıplak kalmanın yanlış olduğunu düşünmüyorum. Kimseyi rahatsız etmiyorum ve bunun toplum için iyi olduğunu düşünüyorum."

Öne Çıkanlar