Gülistan Doku'ya ait son görüntü iddiası

Gülistan Doku'ya ait son görüntü iddiası
Arama çalışmalarının sürdüğü Dinar Köprüsü kenarında bir kişinin oturur vaziyette özel araç kamerasına yansıyan görüntüleri Başsavcılığa ulaştırıldı.

Arama çalışmaları devam edilen Gülistan Doku olabileceği şüphesiyle Dinar Köprüsü üzerinde yere çömelmiş vaziyetteki bir kişinin bulunduğu araç görüntüsü incelemeye alındı. 

Dersim’de 5 Ocak’tan bu yana kendisinden haber alınamayan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku’ya dair yeni bir gelişme yaşandı. Doku’ya dair bu zamana kadar elde bulunan tek görüntü erkek arkadaşı olduğu bilinen Zaynal Abarakov ile bir kafede görüştüğü anlara dairdi.

Yaptığı bu görüşmenin ardından bindiği minibüsten orada inmiş olabileceği düşüncesiyle arama çalışmaları Dinar Köprüsü çevresinde yoğunlaştırılırken, kaybolduğu gün köprüden geçen bir araç kamerasına yere çömelmiş durumdaki bir kişinin görüntüleri yansıdı. 

Elazığ-Pertek yol güzergahında geçen aracın kamerasına yansıyan kişinin Gülistan Doku olabileceği şüphesiyle görüntü, Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi. 

Savcılık, üzerinde yeşil mont bulunan ve montun kapüşonunu kafasına geçirip yere çömelmiş bu kişinin Gülistan Doku olup olmadığını kesinleştirmek için görüntüyü incelenmeye aldı. (MA) 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar