Gülistan Doku'ya ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Gülistan Doku'ya ait yeni görüntüler ortaya çıktı
Dersim'de kendisinden 20 gündür haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun yeni görüntüleri ortaya çıktı.

ARTI GERÇEK - 5 Ocak'tan bu yana kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku'nun yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülere ulaşan ARTI TV programcısı Erk Acarer, Gül,stan'ın en son görüştüğü kişi olan eski erkek arkadaşı Zeinal Abarakov'un çelişkili ifadelerine dikkat çekti. Ortaya çıkan görüntülerin etkin bir biçimde soruşturulmadığını söyledi.

Görüntülerde Gülistan Doku uzun süre eski erkek arkadaşı Zeinal Abarakov ile telefonda görüştüğü görülüyor. Emniyet dosyasına giren bu görüntünün ve 3 dakikalık telefon görüşmesinin etkin bir şekilde soruşturulmadığı öğrenildi. Cep telefonunun en son Uzunçayır Baraj Gölü üzerindeki Sarısaltuk Viyadüğü'nde sinyal verdiği belirlendi. Köprü üzerinde çömelmiş haldeki görüntüsü yoldan geçen aracın kamerasına yansıdığı ortaya çıktı.

Dersim'de üniversite öğrencisi olan Gülistan Doku'nun eski erkek arkadaşı Zeinal Abakarov ile çalıştığı cafenin önünde yaptığı görüşmeye dair yeni bir görüntüsü ortaya çıktı.

Görüntülerde Zeinal Abakarov’un, Gülistan'a eğilerek bir şeyler söylediği ve genç kadının bunun üzerine oradan uzaklaştığı görülüyor.

ARTI TV Programcısı Erk Acarer,  emniyetteki Bilgi Alma Tutanağı’na yansıyanlar ile görüntülerin çelişkili olduğunu belirtti. 

Zeinal Abakarov, Doku’nun kaybolmasından bir gün sonra, 6 Ocak’ta karakolda ifade verdi.  

İfadesinde, "Gülistan kafeye geldi, müsait olmadığımı söyledim ve ayrıldı" dediği öğrenildi.

Erk Acarer ise " kamera kaydı 9 dakika boyunca tartıştıklarını, sonunda Abakarov’un, Doku’ya eğilerek sertçe bir şey söylediğini ve genç kadının oradan ayrıldığını ortaya koyuyor." dedi.

'Yaşanan süre' ve 'Anlatılan süre'nin birbirini tutmadığına dikkat çekti.
 
Abakarov, bir diğer ifadesinde ise Gülistan ile bir aydır görüşmediğini, son kez kafede görüştüklerini söyledi. Acarer, bu ifadenin de çelişkili olduğunu belirtti.

"Oysa bir gün önce ailesinin evinde görüştükleri hatta Abakarov’un Doku’ya şiddet uygulandığı ileri sürülüyor." ifadelerini kullandı. 

Acerer, emniyetin etkin soruşturma yürütmediğini ve Abarakov’un ifadesinin üzerine gitmediğini vurguladı. 

Öne Çıkanlar