Gülsüm Elvan: Emel ile birbirimize ‘anneler günümüz kutlu olsun’ diyemedik

Gülsüm Elvan: Emel ile birbirimize ‘anneler günümüz kutlu olsun’ diyemedik
Artı TV’nin Anneler Günü vesilesiyle canlı yayına bağladığı Berkin Elvan’ın annesi Gülsüm Elvan, Ali İsmail Korkmaz’ın annesi ile yaptığı görüşmeyi anlattı.

ARTI GERÇEK-Artı TV’de yayınlanan Nalin Öztekin’in sunduğu Haber Aktüel programına bağlanan Berkin Elvan’ın annesi Gülsüm Elvan, "Emel anne ile konuştuk, birbirimize ‘anneler günümüz kutlu olsun’ diyemedik" dedi.

Artı TV, tüm dünyada mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü dolayısıyla, Gezi Direnişi’nde polisin attığı gaz fişeğinin kafasına isabet etmesi sonucu 15 yaşında hayatını kaybeden Berkin Elvan’ın annesi Gülsüm Elvan’ı canlı yayın konuğu aldı.

Gezi Direnişi'nde hayatını kaybeden Berkin Elvan ve Ali İsmail Korkmaz

‘EMEL ANNE İLE BİRBİRİMİZE O KELİMEYİ DİYEMEDİK’

Üzgün olduğu görülen Gülsüm Elvan, "Buruk ve eksik hissediyorum" dedi.Yine Gezi Direnişi’nde polis tarafından vahşice dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz’ın annesiyle yaptığı görüşmeyi Artı TV’de anlatan Elvan, "Biraz önce Emel anneyle de konuştuk, o da aynısı. Birbirimize anneler günümüz kutlu olsun diyemedik. Bu kelimeyi diyemedik. Sadece nasılsın, iyi misin diye konuştuk" diye paylaştı.

‘NE OLURSA OLSUN GEÇMEYECEK’

Elvan, Artı TV spikeri Öztekin’in ‘bir anne olarak talepleriniz nedir’ sorusuna şu yanıtı verdi:

"Her anneler günü ben de mutlu, huzurlu kutlamak isterim ama maalesef bu olmuyor. Ne olursa olsun o hüzün, o burukluk benim içimden geçmez. Adalet gelse de olmaz ama bir nevi, birazcık olsa yüreğimize su serpilir. Başka anneler, başka çocuklar yetim kalmasın."

Öne Çıkanlar