Güncel gelişmelerin yorumları ARTI TV'de

Güncel gelişmelerin yorumları ARTI TV'de
Alternatif işçi mücadeleleri Emek ve Hayat programında değerlendirilirken, Celal Başlangıç ve deneyimli gazeteciler Türkiye'de yaşanılan tüm güncel gelişmeleri değerlendiriyorlar.

ARTI GERÇEK- Bugün ARTI TV ekranlarında Zafer Aydın konuklarıyla ilk olarak alternatif işçi mücadelelerini konuşuyor. Ardından Hukuk Ve Vicdan programında Erdal Doğan gazeteci konuklarıyla Hrant Dink'in katledilme sürecini ve sonrasını değerlendiriyorlar. Son olarak Artı Gerçek programında Celal Başlangıç ve konukları Türkiye'de yaşanan güncel gelişmeleri yorumluyorlar.

EMEK VE HAYAT

Zafer Aydın'ın hazırlayıp sunduğu programda İnşaat Ve Yapı İşçileri sendikası genel başkanı Ali Öztutan,Taşeron İşçileri Derneği genel başkanı Cemal Bilgin ve Karayolu Taşımacılık Emekçileri Sendikası genel başkanı Tufan Erdem işçi mücadelesinde alternatif örgütlenmeleri mevcut yapılar dışında örgütlenmenin avantajlarını konuşuyorlar. Saat 18.00'de.

HUKUK VE VİCDAN

Erdal Doğan'ın hazırlayıp sunduğu programda bu hafta, gazeteciler Erol Önderoğlu ile bülent Aydın, 11 yıl önce bir suikast sonucu katledilen Hrant Dink'in katledilmesine kadar yaşanan süreç ile yıllardır devam eden cinayet davasının geldiği aşamayı konuşuyorlar. Saat20.00'de.

ARTI GERÇEK

Celal Başlangıç'ın hazırlayıp sunduğu programda gazeteciler Armağan Kargılı, Ragıp Duran, Koray Düzgören ve Ragıp Zarakolu Freedom Hause'ın Dünyada Özgürlükler Raporu'nda ilk kez "Özgür Olmayan Ülkeler" arasına alınan Türkiye'de basın özgürlüğünü, CHP İstanbul İl Başkanlığı'na seçilen ilk kadın olan Canan Kaftancıoğlu'nun Erdoğan tarafından hedef göstrilme nedenlerini Türkiye'nin Afrin operasyonunu ve güney sınırında esen savaş rüzgarlarını konuşuyorlar. Saat 21.00'de.
 

 

Öne Çıkanlar