Günlerdir kayıp olan mühendisin cansız bedeni bulundu

Günlerdir kayıp olan mühendisin cansız bedeni bulundu
Kayalıklarca cenazesi bulunan bilgisayar mühendisi Çağrı Sertaç Kesici ile ilgili görevli olduğu Akdeniz Üniversitesi'nin Rektörü açıklama yaptı.

18 gündür kayıp olan Akdeniz Üniversitesi'nde (AÜ) görevli bilgisayar mühendisi Çağrı Sertaç Kesici'nin Antalya İnciraltı Plajı'ndaki falezlerde cesedin bulundu.

Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi’ndeki İnciraltı Plajı’nda, 28 Mayıs günü saat 14.00 sıralarında kayalıklar üzerinde bir kişinin hareketsiz yattığını görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından plaja sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Kayalıklara çıkan ekipler burada hareketsiz duran kişinin öldüğünü belirledi. Deniz polisi tarafından bota alınan erkek cesedi, yat limanında bulanan Deniz Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Yapılan ilk incelemede ölen kişinin, 10 Mayıs günü evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan AÜ’de görevli bilgisayar mühendisi Çağrı Sertaç Kesici olabileceği değerlendirildi. Üzerinden kimlik çıkmayan ceset, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

YAKINLARI TEŞHİS ETTİ

Çağrı Sertaç Kesici’nin yakınları dün cenazenin teşhisi için Adli Tıp Kurumu Morguna geldi ve cesedin Kesici’ye ait olduğunu teşhis etti.

REKTÖR MESAJ PAYLAŞTI

Mühendisin ölümüne ilişkin açıklama yapan AÜ Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, sosyal medya hesabından "Bir süredir kendisinden haber alınamayan üniversitemizin emektar çalışanlarından bilgisayar mühendisi Çağrı Sertaç Kesici’nin vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve mesai arkadaşlarımıza sabır diliyorum" mesajını paylaştı. (DHA)

Öne Çıkanlar