h2O Kitap, İrfan Yalçın'ın tüm kitaplarını yayınlıyor

h2O Kitap, İrfan Yalçın'ın tüm kitaplarını yayınlıyor
38. İstanbul Kitap Fuarı'nda edebiyatçı, yazar  Mahmut Şenol tarafından 'İrfan Yalçın'ın Romanlarından Gelen Tıkırtılar' teması ile bir sunum yapılacak.

ARTI GERÇEK- Şiir, hikaye, eleştiri kitaplarının ardından adını kaleme aldığı romanlarla duyuran yazar İrfan Yalçın'ın eserlerinden bugüne dek 'Uzun Bir Yalnızlığın Tarihçesi', 'Fareyi Öldürmek', 'Aşağıdakiler', 'Pansiyon Huzur',  'Genelevde Yas', 'Annem, Babam ve Ben' adlı kitapları yayınevinin 'Edebiyat Belleğimiz' dizisi kapsamında yayınlandı.

2-10 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek 38'inci İstanbul Kitap Fuarı'nda da 'h2O Kitap' tarafından düzenlenen bir etkinlikle İrfan Yalçın'ın romancılığı hakkında edebiyatçı, yazar Mahmut Şenol tarafından 'İrfan Yalçın'ın Romanlarından Gelen Tıkırtılar' başlığıyla bir sunum yapılacak.

Türkiye edebiyatının usta kalemlerinden İrfan Yalçın'ın, altı üyeli jürinin oy birliği ile layık görüldüğü 1996 yılı 'Cevdet Kudret Roman Ödülü'ne sahip 'Yorgun Sevda' adlı romanı da İstanbul Kitap Fuarı'nda yerini alacak.

Öne Çıkanlar