Çetiner: Şahan bizi güldürdü, Gökbakar: Abi esas sen bizi güldürdün

Çetiner: Şahan bizi güldürdü, Gökbakar: Abi esas sen bizi güldürdün
Çetiner Çetin, bir Ukraynalı ile İngilizce konuşmaya çalıştığı halini skeç yapan Gökbakar'a "Şahan bizi güldürdü" dedi. Gökbakar, "Abi esas sen bizi güldürdün" diye yanıt verdi.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın, anlamsız İngilizce cümlelerle bir Ukraynalı’yla röportaj yapmaya çalışan Habertürk Dış Haberler Koordinatörü Çetiner Çetin ile ilgili videosunun yankıları sürüyor. 

Habertürk kanalında, spiker Hülya Hökenek ve Ukrayna’dan yayın yapan Habertürk yazarı Kemal Öztürk, Gökbakar'a tepki gösterdi. 

Öztürk, "Emin olun sıcak odalarda Twitter’da yazı yazıp, eleştiri yapıp buraları anlatmak kolay gelebilir. Ama savaş çok dramatik bir şey. Gazeteci arkadaşlarımıza yönelik hiciv yapan insanlar, sanatçılarımız var. Kolay bir şey değil savaş bölgesinden yayın yapmak"’ dedi.

'ARKADAŞLARIMIZI DEMORALİZE ETMEYE HAKKI YOK'

Bunun üzerine araya giren Hökenek şu ifadeleri kullandı: "O hiciv yapanlar da onu bilsinler. Hiciv diyoruz ama Kemal hiç de komik değil. Hangi koşullar altında, ne şekilde orada çalışıyorlar görüyoruz. Ben kendi adıma herkes aklını başına alsın diyorum. Orada çalışan arkadaşlarımızı mizah adı altında kimsenin demoralize etmeye hakkı yok."

ESAS SEN BİZİ GÜLDÜRDÜN…

Bu arada Çetiner Çetin ise Şahan Gökbakar'ı etiketlediği tweetinde "Yes, I wanna bamba, Shahaan.. Şahan Gökbakar‘ın videosu izlenme rekorları kırıyor. Komedyenlerin işi hiciv ve işlerini özgürce yapabilmeleri hoşgörülü bir toplumun olmazsa olmazı. Sağolsun bombaların altında haber yapan bizleri dahi güldürdü" dedi.

Gökbakar, Çetiner'in bu paylaşımına verdiği cevapta, "Abi rica ederim. Esas, sen bizi güldürdün.  Ben bişey yapmadım, sadece senin canlı yayında soylediklerinin aynısını söyledim, skeç oldu... Karşıdakini suçlamadan bol bol pratik Dikkat edin kendinize" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar