Hakan Bayrakçı gözaltına alındı

Hakan Bayrakçı gözaltına alındı
SONAR Araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı, uçakta sigara içtiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Bayrakçı son ankette, İnce'nin yüzde 10'luk bir yükseliş yakaladığını açıklamıştı.

SONAR Araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı, uçakta sigara içtiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Bayrakçı yapıtırdıkları son ankette, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin yüzde 10'luk bir yükseliş yakaladığını açıklamıştı.

İstanbul-Dalaman uçuşu sırasında uçağın tuvaletinde "bir anlık dalgınlık" sonucu sigara yakıp ardından hemen söndürdüğünü ancak uçaktan içince gözaltına alındığını belirten Bayrakçı olayıTwitter hesabından duyurdu. Bayrakçı, "İstanbul-Dalaman THY uçuşundayım. Tualette bir sigara yaktım ve daha ilk nefeste nerede olduğumu hatırlayıp attım. Sonra bir hostes suçumu yüzüme okudu ve inince uçağın kapısı açıldığında iki polis tam bir suçlu muamelesi ile beni gözaltına aldı. Herkesin önünde. Ne diyim ki!... Fikirlerimden hoşlanmayan işgüzar pilot ile işgüzar hostes. Bundan çok daha ağır para cezaları var, bu muamele gösterilmeyen. Bu haliyle bu yasa böyle işgüzar pilotlar türetir" diye yazdı. (HABER MERKEZİ) 

Öne Çıkanlar