Hakkında uzaklaştırma kararı olan erkek, boşanma aşamasında olduğu kadını bıçakladı

Hakkında uzaklaştırma kararı olan erkek, boşanma aşamasında olduğu kadını bıçakladı
Erkek şiddeti hız kesmiyor. Antalya'da uzaklaştırma kararı bulunan Mehmet Fatih E., boşanma aşamasında olduğu Gülşen S. E.'yi bıçaklayarak yaraladı.

Antalya'da, hakkında uzaklaştırma kararı olan Mehmet Fatih E. (38), boşanma aşamasındaki eşi Gülşen S.E.'yi (29) kalçasından bıçakladı. Şüpheli koca kaçarken, Gülşen S.E. ise hastaneye kaldırıldı.
 

Olay, saat 20.00 sıralarında Kepez ilçesi Düdenbaşı Mahallesi 2304 sokak üzerinde bulunan 4 katlı apartmanın son katında meydana geldi.

Hakkında uzaklaştırma kararı olan Mehmet Fatih E., boşanma aşamasındaki eşi Gülşen S.E.'nin evine geldi. Mehmet Fatih E., yanında bulunan bıçakla Gülşen S. E'yi sol kalça baldırından yaraladıktan sonra kaçtı. Gülşen S.E., durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri sol baldırından bıçaklanan Gülşen S.E.'yi hastaneye kaldırırken, polis ekipleri ise Mehmet Fatih E.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Fatih E.'nin aranmasının bulunduğu da öğrenildi. (DHA)

Öne Çıkanlar