Haluk Levent'ten Jamala ile konser teklifine yanıt: Filistin'de yapalım

Haluk Levent'ten Jamala ile konser teklifine yanıt: Filistin'de yapalım
Ukraynalı şarkıcı Jamala, Türkiye'ye sığındı. Ukrayna elçiliği, Haluk Levent'e Jamala ile ortak konser teklifinde bulundu. Levent, "Seve seve. Yeri de Filistin olmalı" diye yanıt verdi.

Rusya’nın Ukrayna’ya başlattığı işgal sonucu başka ülkelere sığınınlar arasında 2016’da Eurovision Şarkı Yarışması’nda Ukrayna’ya birinciliği kazandıran Jamala da yer aldı. Jamala iki çocuğuyla Türkiye’ye sığındı.

Ukrayna Büyükelçiliği de bugün Haluk Levent’e Jamala ile ortak konser teklifinde bulundu. Büyükelçiliğin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Eurovision 2016 birincisi Jamala, Rusya’nın sürdürdüğü savaştan dolayı iki çocuğuyla Türkiye’ye geldi. Ukrayna halkı için başlattığımız yardım kampanyamıza destek olmak adına bir konserde Jamala ile barış ve özgürlük şarkıları söylemek ister misiniz?" denildi.

'BU KONSER BENCE ÇOK GÜZEL OLUR'

Haluk Levent ise bu teklife, "Kesinlikle ! Seve seve. Hem Ukrayna halkı için söyleyelim hem de iki yüzlü batının unuttuğu Ortadoğu halkları için söyleyelim. Yeri de Filistin olmalı. Şarkılar insan ayrımı yapmaz. Şarkılar sınır dinlemez. Bu konser bence çok güzel olur" diyerek yanıt verdi.

Öne Çıkanlar