Hande Fırat: Kılıçdaroğlu ile Karamollaoğlu pazartesi görüşecek

Hande Fırat: Kılıçdaroğlu ile Karamollaoğlu pazartesi görüşecek
Hükümete yakınlığıyla bilinen Hande Fırat, dün gece yaptığı televizyon programında CHP ve SP'ye dair bir kulis bilgisi paylaştı.

CNN Türk'te Gece Görüşü programında kulis bilgisi aktaran Hande Fırat, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile pazartesi günü görüşeceğini iddia etti.

Hükümete yakınlığıyla bilinen Hande Fırat, CNN Türk'te 'Gece Görüşü adlı programı sunarken önemli bir iddia ileri sürdü. Hande Fırat, Gece Görüşü programında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun pazartesi günü bir araya geleceğini söyledi.

Fırat, "Aslında Meral Akşener ile yapılan görüşme sonrası bir araya geleceğini açıklamıştı, ama tarih belli değildi. Bu pazartesi günü Kılıçdaroğlu ile Karamollaoğlu bir araya geliyor. Sonrasında CHP liderinin bir Almanya ziyareti var. Öncesinde ya da hemen sonrasında Meral Akşener ile tekrar bir araya gelecek. Ve son nokta o görüşmede koyulacak, beklenti bu yönde. Dolayısıyla Millet İttifakı'nda işbirliği nasıl olacak onun ayrıntılarını görmüş olacağız" dedi.

Öne Çıkanlar